binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinGülben Ergen Bitcoin (BTC) ve Ethereum'da (ETH) Terste Kaldı! "Bir Şekilde Yürüyecek"

Gülben Ergen Bitcoin (BTC) ve Ethereum’da (ETH) Terste Kaldı! “Bir Şekilde Yürüyecek”

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Son dönemde Türkiye’deki ünlü isimler de kripto paralar ile ilgilenmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde kripto para yatırımı yaptığı söyleyen ünlü şarkıcı Gülben Ergen kripto paralardan umduğunu bulamadı.

Diş kontrolü için Nişantaşı’na giden Ergen, kendisini görüntüleyen basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Habertürk’ün haberine göre, Bitcoin ve Ethereum’da yaşanan düşüşler ile ilgili fikri sorulan şarkıcı, “Moralim bozuk tepetaklak olduk. Gitti giden.” dedi.

“Moralim bozuk, sormayın tepetaklak olduk. Gitti giden. Yok canım küçük küçük kayıplar. Zaten kazanmadığımız bir dönemdeyiz neyin yatırımını yapacağız. Bunun dünyalı bir hareket olduğunu görmek çok önemli”

Kripto paraların güvenli yatırım limanı olarak görülmediği iddialarına ilişkin soruları da yanıt Ergen şunları aktardı;

“Ben öyle bir para kazanmıyorum, öyle bir yatırım yapacak gücüm de yok, zaten bir senedir çalışmıyoruz ama dünya buraya göz kırpıyorsa, Elon Musk da boşuna konuşmuyor. Bir şekilde bu yürüyecek. Bir yatırımsa ve dünya bundan bahsediyorsa bunu tanımak ve bilmek lazım.”

*Yatırım Tavsiyesi Değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

1 Yorum

Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

1 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments
Burhan

Sabır etmek zorundayız

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail