binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerBitcoin’de (BTC) Çin Baskısı Devam Ediyor! – Liu He’nin Açıklamaları BTC’de Düşüşe...

Bitcoin’de (BTC) Çin Baskısı Devam Ediyor! – Liu He’nin Açıklamaları BTC’de Düşüşe Neden Oldu

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Geçtiğimiz günlerde Çin Merkez Bankası’na bağlı üç derneğin kripto paralara karşı uyarıda bulunmasıyla başlayan Çin FUD’u yani olumsuz haberler silsilesi devam ediyor.

İlgili Haber  Çin'den Bitcoin ve Kripto Para Uyarısı Geldi! BTC Tepki Verdi!

Çin’in Finansal İstikrar ve Geliştirme Komitesi (FSDC), daha önce finansal kurumların kripto paralar üzerinden hizmet vermesini yasaklamasının ardından yeni bir baskıyla ön plana çıktı. 51’incisi düzenlenen toplantıda kripto paralara karşı olan tutumlarını sürdüren FSDC, bu sefer kripto para birimi madenciliği ve ticareti konusunda baskıcı bir karar aldı.

Liu He Önderliğinde!

Çin Başbakan Yardımcısı Liu He’nin başkanlık ettiği toplantıda He’nin açıklamaları BTC’de hızlı bir düşüşe neden oldu.

“Bitcoin madenciliği konusunda sert tedbirler alacağız” diye bir açıklama yapan He, enflasyonun önüne geçmek için istikrarlı yuan politikasını devam ettirmek istiyoruz şeklinde açıklamasını devam ettirdi.

Bitcoin’in (BTC) Tepkisi!

Bu açıklamalar sırasında 42.000 dolarlık önemli bir seviyeyi zorlayan BTC, hızla gelen satışlarla %12’lik bir düşüş yaşadı. Bu düşüşle birlikte 4 saatlik grafikte Bollinger Bantlarının alt bandı olan 36.600 dolara iğne atan BTC, yayın saati itibariyle 36.500 dolar üzerinden alıcı buluyor.

Bitcoin (BTC) 4 Saatlik Grafik – Kaynak: Tradingview

Saatlik grafikte de oldukça önemli bir seviye olan ve MA100’e denk gelen 42.000 dolar civarından hızla düşen BTC, şimdilik Ichimoku bulutuna tutunmuşa benziyor. Bitcoin’de son günlerde gelen FUD haberleri, o anda BTC’yi kötü etkilese de piyasada BTC’ye karşı bir ilginin hâlen olduğu ve fiyatın sonrasında yükselmeye devam ettiği görülüyor. Yani bu FUD haberleri sürecinin bitmesiyle BTC’nin yeniden toparlanması bekleniyor.

Bitcoin (BTC) Saatlik Grafik – Kaynak: Tradingview

* Yukarıda yazılanlar yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir, lütfen kendi yatırım kararlarınızı bizzat kendiniz alınız.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

8 YORUMLAR

Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

8 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments
Anonim

O.cocuklari madem kripto paralara yasak koyacaktiniz ozaman niye bunu cikarttiniz elon maskinda çininde manipilasyon yapan her kim varsa ta amk

Anonim

Bende

Anonim

Çin dünyanın belası oldu düyayı kasıp kavurdu allah ıslah etsin bunları

Anonim

Bir çin tarafından bir Amerika tarafından fud haberleri geliyor,gizli kapaklı iş mi çeviriyor bunlar

Anonim

Lan oğlum bu çinlilerin hepsini allah bin beter etsin bi virüs bi kripto dalgası dünya bi uyansın artık

Aziz

ne pislik varsa bunlarda , dünyanın anasını ağlattılar önce Corona şimdide bu

Last edited 2 yıl önce by Aziz
Anonim

Bu nedir boyle anlamadim nâsil bir sistem niye cikarttiniz peki sacma sapan seyler

Anonim

Biraz yükseliyor hemen kötü haber. İçeriği belli degil bile haberin. Piyasayı manipule ediyorsunuz haberciler, oyuncular hepiniz. Millete iyi haberlerle aldırıp aldırıp ardından içeriği belli olmayan asparagas haberler.

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail