binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinBitcoin'de (BTC) Boğa Bitti Mi? Willy Woo Yanıtladı!

Bitcoin’de (BTC) Boğa Bitti Mi? Willy Woo Yanıtladı!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bitcoin’de yaşanan sert düşüşlerden sonra analistler ikiye ayrıldı. Bazı analistler son düşüşlerin Bitcoin’deki teknik görüntüyü aşırı derece bozduğunu, önemli ortalamaların kırılmasıyla bunun artık basit bir düzeltme hareketi olarak kabul edilemeyeceğini ve Bitcoin teknik olarak pozitif bir görüntü verene kadar risk alınmaması gerektiğini ifade ediyor.

Bu şekilde tekniğe bağlı analistlere göre bu noktada haftalık MA20 ve günlük MA50 seviyeleri takip edilebilir.  Bu görüşü savunan analistler düşüşlerin nedenleriyle ilgilenmiyor ve duygusal hareket edilmemesi gerektiğini düşünüyor.

“Boğa Bitmedi Sadece Yavaşladı”

Ancak bu düşüşlerin sıradan bir düzeltme hareketi olduğunu düşünen analistler de var. Deneyimli analist Willy Woo Youtube’da “What Bitcoin Did” kanalının konuğu oldu ve Bitcoin’deki son durumu değerlendirdi.

Woo bu düşüşleri ayı piyasasına giriş olarak değerlendirmiyor. Woo’ya göre Bitcoin şu anda boğa piyasasının tam ortasında bulunuyor.

“Burada bir sürü ucuz para var. Elbette dışarıya kaçan parayı yeniden içeriye almamız gerekiyor ve bunların akümüle olması zaman alacak ancak Bitcoin ağının sağlığına baktığımızda bu iyi bir şey. Bunu söylemek için çok erken olabilir ancak benim kullandığım fiyat modeline göre 100.000$’ın üzerine çıkacağımıza eminim. Bu biraz da sonraki çeyrekte olacaklara dayanıyor.”

Woo’nun tüm açıklamalarını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

*Haber verme hakkı kapsamında paylaşılan bu haber herhangi bir yatırım tavsiyesi içermez. Kripto paralar riskli varlıklardır. Bu alanda yaptığınız yatırımların tamamını kaybedebilirsiniz.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

14 YORUMLAR

Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

14 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments
Murat yosun

Bu bitcoin insanları soyup sovana çevirmek için sömürgeci emperyalist şerefsizlerin soyguncu düzenidir. Varmı öyle 100 usd dolar yatır bir ayda 100bin usd dolar kazan? Yalan ulan ahmaklar kim kime vericek o parayı sana? Kimse vermez küçük paeaları toplayan hırsızlar sistemi koy paran bir ayda batsın biri köse dönsün sen kaybedince git intahar et beyin özürlü ahmaklar sizi

Erhan

Çok zevkli aga oyle deme 5000 kazandim 7000 kaybettim

Mrkurt

Var 18.500 ile basladım 68.000 tl deyim

Hodler

seni silkelemişler belli

Anonim

Piyasaya iyi haberler gelmedikçe yükseleceğini sanmıyorum. Eldeki paranızdan da olmamak için çabalayın.

Anonim

Bu seviyeler alım seviyeleri dir. Kaçırılmayacak fırsattır diye düşünüyorum.

Anonim

İki saat arka arkaya yükseliş başlamamışken neyin alımı bu

Teoman

Ağalar topladiktan sonra boğa bitti diyecekler. Kademeli alim iyidir.

Tekin

Birkaç ay sonra neden almadım ki? Diyeceksiniz

Anonim

Bundan sonra. Düşer…. Adamı bitirir.Bulaşmayin.. çok düşerse başka..

Muhterem Zat

Profiterol doktor teşisi koydu, ondan Türk milleti holo btt doge peşinde koşuyor evet onlar bitirir adamı yok eder

Ahocom

Sende ne var hacı

Orhan

Ölme eşeğim yaz gelsin

Anonim

😅🤣😂😂😂

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail