binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriAnalizPlanB Bitcoin İçin En Kötü Senaryosunu Açıkladı! "Aralık 135.000$"

PlanB Bitcoin İçin En Kötü Senaryosunu Açıkladı! “Aralık 135.000$”

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Dünkü yazımızda Bitcoin’deki satış baskısının devam edebileceğini belirtmiştik. Günlük Ma20 altında yapılan gün kapanışı ile satışların arttığını gözlemliyoruz.

Bitcoin’de  aşağı yönlü kırılan pek çok simetrik üçgen görünümü olsa da bu düşüşler sırasında Bitfinex balinalarının short pozisyonlarını kapatması pozitif bir veri olarak önümüze çıkıyor.

İlgili Haber  Bitcoin'de Son Durum Ne? Balina Pozisyonlarını ve Ölüm Kesişimini İnceledik!

Bitcoin S2F modelinin mucidi PlanB kısa süre önce Bitcoin’deki beklentilerini paylaştı. Bitcoin’in Elon Musk’ın enerji Fud’u ve Çin’in baskı politikası nedeniyle bu denli düştüğünü ifade eden analist, satış baskının haziran ve temmuzda devam edebileceğini ifade etti.

“Bir çok temel nedenden ötürü haziran ve temmuz aylarında zayıflığın devam ettiğini görebiliriz. 2021 için en kötü senaryoma göre, Ağustos’ta 47.000$’ın, Eylül’de 43.000$’ın, Ekim’de 63.000$’ın, Kasım’da 98.000$’ın, Aralık’ta 135.000$’ın üzerinde olacağız.”

*Yatırım Tavsiyesi Değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

6 YORUMLAR

Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

6 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments
T. Tekcan

İddia ediyorum 10 gün içinde BTC 30 bin in altına inerse panik satışlarla önce 28 sonrasında hızlı bir şekilde 24 e belkide altına inebilir.

İdo

135bin masal böyle 25bin bandı gözüküyor

Anonim

Soydunuz milleti

Hamza

1 popülerlik oldu hep böyle olaçak sanıyorlar ama yalan iyi soydular yalandan o onu dedi bu bunu dedi diye soyan soyana satan satıyor hayal kuran da alıyor bende aldım ama arkama bakmadan 5 sene lik yatırım amaçlı alt konserden aldım ethereum da aldım bakaçaz 5 sene sonra ne olacak

Anonim

Açgözlü millet soyulmaya muhtaç.

Faik

20000 i görmesinde

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail