binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinMcDonald's Bitcoin Kabul Etmeye Başladı!

McDonald’s Bitcoin Kabul Etmeye Başladı!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bitcoin’i yasal para birimi olarak kabul eden ilk ülke El Salvador’un bu hamlesi tüm dünyada konuşurken, ülkede yer alan büyük firmalar da Bitcoin ile alışverişi kabul etmeye başladı.

Fast Food zinciri McDonald’s El Salvador’da Bitcoin kabul etmeye başlayarak diğer kurumsal firmalara örnek odu.

Bitcoin Magazine gazetecisi Aaron van Wirdum, twitter hesabında paylaştığı bir ekran görüntüsü McDonald’s da Bitcoin ödemelerini kabul ettiğini doğruladı.

El Salvador’daki McDonald’s, OpenNode ödemelerini hizmetlerine entegre etti. El Salvador halkı, OpenNode ağı üzerinden ülkedeki bir McDonald’s’tan telefonundan QR kodlu bir kağıt makbuzu tarayarak yiyecek satın alabilecek.

Ülkede Bitcoin yasal para birimi olarak kabul edildiğinden uluslararası şirketlerin Bitcoin’i ödeme seçeneği olarak eklemesi zorunlu hale geldi. Bu bağlamda diğer uluslararası şirketlerin ne yapacağı merak konusu oldu.

Zira El Salvador Devlet Başkanı Nayib Bukele’nin hukuk danışmanı Javier Argueta Bitcoin’i ödeme seçeneği olarak kabul etmeyen şirketlerin bazı yaptırımlarla karşı karşıya kalacağını söyleyerek uyarılarda bulunmuştu.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail