binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerWall Street Kurdu Ripple (XRP) İçin Hedef Verdi!

Wall Street Kurdu Ripple (XRP) İçin Hedef Verdi!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Leonardo DiCaprio tarafından “The Wolf Of Wall Street” filminde hayatı canlandırılan eski bir borsa komisyoncusu olan Jordan Belfort yaptığı paylaşımda sıkı bir Ripple (XRP) destekçisi olduğunu gösterdi.

Belfort, yakın zamanda Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, SEC’in menkul kıymet olduğunu iddia ettiği tartışmalı kripto para birimi XRP’den altı haneli bir meblağı elinde tuttuğunu ifade etti.

XRP’nin geleceği ile ilgili yorumda bulunmayı da ihmal etmeyen deneyimli yatırımcı XRP’nin ilerleyen zamanlarda 10 $’ı görebileceğini belirtti.

“Wall Street Kurdu” olarak anılan Belfort, önceden Bitcoin ve kripto para birimlerini aldatmaca olarak gördüğünü söylerken daha sonradan kripto para birimleri ile ilgili olumlu yorumları ile gündeme gelmeye başladı.

Deneyimli yatırımcının fiyat tahmininden oldukça memnun olan XRP topluluğu üyeleri Belfort’u topluluklarına davet ettiler.

Ocak 2018’de 3.40 $’lık ATH’sinden %68 geride olan XRP şimdilerde 1.06 $ seviyelerinden işlem görmeye devam ediyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail