binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinBitcoin ve Piyasalar Bu Soruya Odaklandı! Putin, Kırmızı Çizgiyi Geçecek Mi?

Bitcoin ve Piyasalar Bu Soruya Odaklandı! Putin, Kırmızı Çizgiyi Geçecek Mi?

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Rusya ve Ukrayna arasındaki gerilim, bölgesel bir mücadeleden küresel bir krize dönüştü. ABD Ukrayna’nın yanında yer alırken, her iki kanattan gelen sert açıklamalar piyasalardaki risk iştahını düşürdü.

Geçtiğimiz haftayı büyük kayıplarla kapatan ABD endeksleri yeni haftaya da satıcılı bir başlangıç yaptı.

Bu dalgalanma sırasında Bitcoin ve ABD endeksleri arasındaki korelasyonun devam ettiğini gözlemliyoruz. Bu nedenle Bitcoin ve altcoin yatırımcıları da Ukrayna gündemini yakından takip ediyor.

JP Morgan analistleri tarafından yayınlanan son notlarda, Rusya-Ukrayna geriliminin piyasalar üzerindeki etkisinden bahsedilerek gözlerin sonraki hamlelere çevrildiği belirtildi.

Putin Kırmızı Çizgiyi Geçecek Mi?

JP Morgan’a göre piyasa için en büyük soru, Putin’in ABD ve NATO’yu askeri müdahaleye sevk edecek kadar ileri gidip gitmeyeceğiyle ilgili.

“Putin’in tüm ülkeyi işgal edip daha sonra diplomatik masaya dönüşte bunu koz olarak kullanıp kullanmayacağını sonraki hamleler belirleyecek.”

Notta Rusya-Ukrayna arasındaki gerilimin ve yaptırımların ABD hisse senetleri üzerindeki etkisinin asgari düzeyde olduğu ancak gerilimin yüksek olmasının sürekli olarak bir ralliyi engellediği belirtildi.

“ABD hisse senetleri üzerindeki etki asgari düzeyde ancak sürekli bir ralliyi engellemektedir. Bu gerilim devam ettikçe ve FED’in Mart’daki faiz kararı gelene kadar marketin düşmeye devam edeceğini düşünüyoruz.”

Şimdi gözler Putin’in saat 21.00’da yapacağı açıklamaya çevrildi.

*Yatırım Tavsiyesi Değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail