binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinSantiment: "Bu 7 Altcoin Alım Bölgesinde"

Santiment: “Bu 7 Altcoin Alım Bölgesinde”

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kripto analiz firması Santiment, Rusya Ukrayna krizinin devam ettiği bugünlerde aşırı satış durumunda olduğunu düşündüğü 7 altcoini paylaştı.

Santiment, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Fantom (FTM), Curve DAO Token (CRV), 1inch (1INCH), Enjin (ENJ), Chiliz (CHZ), Loopring (LRC) ve Skale’nin (SKL) “tarihsel olarak iyi bir satın alma bölgesinde” olduğunu söyledi.

Boğa sinyali gördüğü altcoinler için parantez açan Santiment bu altcoinlerin fiyatlarının daha da düşebileceği konusunda yatırımcıları uyardı.

Kripto para fiyatları volatil modellerini sürdürürken, altcoinler ortalama trader getirilerine dayalı olarak kesinlikle farklı yollar ve sonuçlar gösterdi.

Sonuçlarda birden fazla zaman dilimi kullanıldığında, söz konusu altcoinlerin büyük çoğunluğunun aşırı satım durumunda olduğunu görüyoruz, ancak daha fazla düşmesi de çok muhtemel.”

Fantom (FTM), Loopring (LPC), Chiliz (CHZ) ve Enjin (ENJ) ATH’lerinden yaklaşık %60 ile %80 arasında düşerken 1inch (1INCH), Skale (SKL) Curve DAO Token (CRV) ise %84 ile % 96 oranında değer kaybettiler.


*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail