binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinPutin Sinyali Verdi Bitcoin ve Piyasalar Yükselişe Geçti!

Putin Sinyali Verdi Bitcoin ve Piyasalar Yükselişe Geçti!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşın ne zaman biteceği piyasalar tarafından yakından takip ediliyor.

İki ülke arasındaki görüşmelerden olumlu bir sonuç çıkmaması Bitcoin’deki ve piyasalardaki risk iştahını baskılarken Putin’den farklı bir açıklama  geldi.

Rus Interfax haber ajansının bildirdiğine göre Putin Kremlin ve Ukrayna arasındaki görüşmelerde bir ilerleme kaydedildiğini söyledi.

“Bizim tarafımızdaki müzakerecilerin bana bildirdiğine göre bazı olumlu gelişmeler var.”

Putin, Belarus Devlet Başkanı Alexander Lukashenko ile Moskova’da yaptığı görüşme sırasında yaptığı bu açıklama sonrası daha fazla detay vermezken, açıklamanın piyasalara hemen pozitif yansıdığını gördük.

Bitcoin ve piyasalar tepki verdi

Açıklama sonrası Avrupa borsaları ve ABD vadelileri sert sıçrama yaşadı.

Putin’in açıklamaları piyasalar tarafından pozitif algılanırken Bitcoin’de de %1.5’lik bir yükseliş yaşandı ve fiyat yeniden 40.000$’ın üzerine çıktı.

Putin Ukrayna ile ilgili olumlu gelişmeler var dese de sahadaki çatışmaların devam ettiğini görüyoruz. Putin’in olumlu gelişmelerden kastı Ukrayna’nın havlu atmak üzere olduğuna dair bir beklentiyi işaret ediyor olabilir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail