binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinBitcoin'den (BTC) Yeni rekor!

Bitcoin’den (BTC) Yeni rekor!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bitcoin (BTC) madenciliğinde Mart ayında yaşanan düşüşlerden sonra artış yaşandı.

Kripto para muhabiri Colin Wu Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Bitcoin madencilik zorluğunun 31 Mart itibari ile %4,13 artarak 28,59T’ye çıktığını ve rekor kırdığını belirtti.

“BTC.com verilerine göre, arka arkaya iki düşüş yaşadıktan sonra, tüm Bitcoin madencilik zorluğu 31 Mart’ta %4,13 artarak 28,59T’ye çıkarak rekor bir seviyeye ulaşmaya devam etti.”

Bitcoin madencilik zorluğunda yaşanan bu artışlar madenciler için Bitcoin madenciliği ödüllerini azalacağı anlamına geliyor.

Bitcoin madencilik zorluğunda 27.97 T’lik bir önceki ATH Şubat ayında görülmüştü. Şubat ayından bu yana Bitcoin hash oranı 200 EH/s seviyelerinde kalarak mevcut hash oranı 204.58 EH/s olarak ölçüldü.

Bitcoin madencilik zorluğu, Çin’in 2021yılında Bitcoin ve kripto para işlemleri ve madenciliği üzerindeki yasaklarından sonra önemli ölçüde düşüş yaşamıştı.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail