binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerKripto paralar hakkında korkutucu tahmin

Kripto paralar hakkında korkutucu tahmin

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Juniper Research, araştırma firmasının yaptığı araştırmaya göre 2018 ila 2023 yılları arasında kripto para piyasasında büyük bir çökme meydana gelebilir. Bunun nedeni olarak birçok etken ve farklı nedenler olduğunu belirten ”kripto paraların geleceği” araştırmasına göre siber saldırılar, hükümetler tarafından alınan ve alınmaya yönelik atılacak olan yasak kararları ve fiyatların sürekli olarak daha fazla düşüş yaşaması bu konuda etkili nedenlerden bir tanesi olacak. Bunun yanısıra, yatırımcılar kripto para borsalarının gücünün azalması ve bunun sonucu olarak ortaya çıkabilecek olan bir takım problemler dolayısı ile çökmeler meydana gelebilir ve piyasa çöküntüsü sonucunda tarihi olarak kripto para çöküşü yaşanabilir.

Neden?

Juniper Research, araştırmasının çalışmaları sonucunda kripto para piyasasında yaşanabilecek olan olası batış durumunun en olumsuz senaryo olduğu ama olma ihtimali konusunda ciddi problemlerin etkisinin çok olduğu değerlendiriliyor. Gerek hükümet önlemleri, gerek yasal önlemleri, gerek ise siber saldırıların etkisi sonucunda insanların bu konuda piyasanın çöküşü yaşanabilecek olduğu konusunu 2023 yılına kadar dikkatle incelemesi gerek. Bu konuda beklentiler ise büyük bir çöküşün yaşanma riski olduğu yönünde.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail