binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinBitcoin (BTC) Düşmanından Şaşırtan Bitcoin Açıklaması!

Bitcoin (BTC) Düşmanından Şaşırtan Bitcoin Açıklaması!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) devam eden LUNA krizinden çok sert etkilendi. BTC fiyatı 30.000 doların altına ve hatta 26.000 dolara kadar iğne atarken panik ise hiç olmadığı kadar arttı.

İlgili Haber  LUNA Kaosu Şirketlere Sıçrıyor: Gemini'den "Bitcoin Ödünç Verme" İddialarına Yanıt Geldi!

BTC, Schiff’i Şaşırttı

LUNA olaylarının en azından nereye doğru ilerleyeceğinin tahmin edilmesi, BTC’nin toparlanmasını sağladı. Kısa sürede 30.000 dolar üzerine çıkan lider kripto para birimi, an itibarıyla ise 29.000 dolardan işlem görmekte.

BTC’nin yaşanan bunca şeye ve ABD borsalarının da çalkalanmasına rağmen bu aralıkta durması ise birçok yatırımcı için şaşırtıcı oldu. Peter Schiff de bu duruma bir hayli şaşkın olduğunu vurguladı.

Ünlü altın yatırımcısı ve BTC eleştirmeni Peter Schiff, bir itirafta bulundu. Schiff, BTC’nin bu kadar iyi tutunmasına şaşırdığını vurgulayarak, yine de elinde BTC tutanların çok böbürlenmemesi gerektiğini ifade etti.

Altın ciddi değer kaybı yaşarken BTC’nin yerinde tutunması, Schiff’i şaşırtmış gibi görünüyor. Schiff, piyasanın yatırımcılara dipten alım yapmak için asla bu kadar fırsat vermeyeceğini vurgulayarak, bunun büyük ihtimalle “boğa tuzağı” olduğunu aktardı. Bu da yükseliş yaşanacağını düşünüp alım yapan yatırımcılara yönelik bir tuzak olarak bilinmekte.

Schiff bu açıklaması ile fiyatın bir kere daha sert düşeceğini ortaya koydu. Devamında da “sıradaki büyük düşüş öncesi” ifadesini kullanan ünlü BTC eleştirmeni, yatırımcıları uyardı. BTC ise destekte tutunmaya devam ediyor.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail