binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriEthereumEthereum'un (ETH) Piyasa Değerine Mayıs Darbesi!

Ethereum’un (ETH) Piyasa Değerine Mayıs Darbesi!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Toplam piyasa değerine göre en büyük ikinci kripto para birimi Ethereum (ETH), Mayıs ayındaki kripto piyasası çöküşünden en çok darbe alanlardan birisi oldu.

Lider akıllı kontrat odaklı blockchain ağı ve projesi, piyasa değerinde önemli bir düşüş gördü.

Ethereum’un 100 Milyar Doları Buhar Oldu

235 milyar doların üzerinde toplam piyasa değerine sahip olan ETH, buna rağmen mayıs ayında 100 milyar doların üzerinde bir kayıp yaşadı. 1 Mayıs tarihinde ETH’nin günlük ticari hacmi de 15,33 milyar dolardı ve hacim konusunda da sert düşüş yaşandığı görülüyor.

1 Mayıs tarihi itibarıyla 341 milyar dolarlık toplam değere sahip olan ETH, 100 milyar dolardan fazla kayıp yaşadı. 2022 yılının en sert düşüşlerinden birisinin yaşandığı 9 Mayıs ila 13 Mayıs tarihleri arasında ETH’nin değeri de en sert darbeyi aldı.

Bu düşüşün temel sebepleri arasında ise artan faiz oranları, enflasyon ve Rusya-Ukrayna savaşının yarattığı ekonomik belirsizlik yer almakta.

ETH ise lider kripto para birimi Bitcoin’e kıyasla ve Bitcoin karşısında da sert düşüş yaşadı.

Son 24 saat içerisinde yeniden yeşillenen ve 1.800 doları zorlayan ETH, ETH/BTC paritesinde ise hala oldukça kötü durumda. BTC, kritik destek olan 30.000 doları kırarken ETH ise hala 1.900 dolar ve 2.000 doların altında yer almakta.

Ethereum buna rağmen teknik gelişmeler konusunda hız kesmiyor ve yaz döneminde büyük Merge geçişinin gerçekleşmesi bekleniyor.

İlgili Haber  Ethereum İçin Kritik Anlara 48 Saatten Az Kaldı: 2.0'a Geçiş İçin Önem Taşıyor!
300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail