binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinBu Altcoinin Eski Danışmanı, FED'in Üst Düzey Yöneticisi Olarak Atandı!

Bu Altcoinin Eski Danışmanı, FED’in Üst Düzey Yöneticisi Olarak Atandı!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Altcoin şirketi Ripple’ın (XRP) eski bir danışmanı olan Michael Barr, FED’in denetimden sorumlu başkan yardımcısı olarak Senato’nun onayını kazanmasının ardından ABD’nin en önemli düzenleyici rollerinden birini üstlenmeye hazırlanıyor.

Eski Başkan Barack Obama döneminde önemli bir Hazine Bakanlığı yetkilisi olan Barr, geleneksel finans sisteminin kripto paralarla, özellikle de kripto işlemlerinin can damarı olan stablecoin’lerle nasıl etkileşime gireceği konusunda söz sahibi olacağı bir pozisyona atandı.

Başkan Joe Biden Nisan ayında Barr’ı finansal düzenlemelerdeki en güçlü görev için aday göstermişti.

FED Başkanı Jerome Powell’ın teknik olarak altında yer alacak olsa da, Powell, finansal gözetim konularında başkan yardımcısına yetki vereceğini söylemişti.

İlgili Haber  Joe Biden, Bu Altcoinin Danışmanını FED Başkan Yardımcılığı İçin Aday Gösterdi!

Altcoin Şirketi Ripple’ın Eski Danışmanı, Yeni Görevinde Özellikle Stablecoinler Konusunda Çalışabilir

Barr, küresel standart belirleme kuruluşlarında ve stablecoinlere nasıl yaklaşılacağını değerlendiren ABD Finansal İstikrar Gözetim Konseyi’nde etkili bir role sahip olacak.

Kurum başkanlarından oluşan bu konsey, tokenleri sistemik açıdan önemli bir finansal faaliyet olarak resmen ilan ederse, grup Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) gibi üye kurumları bunları düzenlemeye zorlayabilir.

Barr ayrıca, hükümetin güvenlik önlemleri alma çabalarına bir miktar ivme kazandırabilecek olan TerraUSD patlamasının ardından göreve başlayacak.

Şu anda Michigan Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde kamu politikaları dekanı olan Barr, Ripple Labs’ın danışma kurulunda görev yapmış olması nedeniyle FED’e önemli bir kripto para geçmişiyle katılacak.

Barr, 2015 yılında bu görevi üstlendiğinde “ödemelerdeki inovasyonun finansal sistemi daha güvenli hale getirebileceğini, maliyetleri düşürebileceğini ve hem tüketiciler hem de işletmeler için erişim ve verimliliği artırabileceğini” düşündüğünü söylemişti.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail