binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerGameStop'un NFT Pazarı İçin İlk Veriler Geldi: Performansı Şaşırttı!

GameStop’un NFT Pazarı İçin İlk Veriler Geldi: Performansı Şaşırttı!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

CoinDesk tarafından derlenen verilere göre, video oyunu satıcısı GameStop’un non-fungible token (NFT) pazarı, 11 Temmuz’daki lansmanından bu yana 5.000 Ethereum’un (yaklaşık 7.2 milyon dolar) üzerinde işlem hacmi gerçekleştirerek NFT pazarları arasında önemli bir yere sahip olduğunu kanıtladı ve rakip Coinbase’in tüm zamanlardaki NFT hacmini ikiye katladı.

GameStop NFT Pazarının En Başarılı Ürünü MetaBoy Oldu

Bu erken başarının 1.200 ETH’lik (yaklaşık 1.7 milyon dolar) satış hacmi, lansmandan bu yana pazarın en iyi koleksiyonu olan MetaBoy projesinden geldi. Açılış gününde 1.831 ETH (yaklaşık 2.7 milyon dolar) işlem hacmine sahip olan piyasanın günlük satışları o günden bu yana istikrarlı bir şekilde azaldı.

Bununla birlikte, rakip bir ürüne sahip olan kripto para borsası Coinbase’in NFT pazarı ise Dune Analytics’in verilerine göre, 4 Mayıs’ta halka açılmasından bu yana sadece 1.913 ETH (yaklaşık 2.8 milyon dolar) satış yaptı.

Coinbase NFT platformunun problemleri, daha ürünün piyasaya sürüldüğü ilk günlerde başladı ve özel beta sürümünden elde edilen hacim verileri bile yetersiz kaldı. Coinbase pazar yerindeki başarısızlıklar, şirketin Haziran ayında 1.100’den fazla çalışanı işten çıkarmasının ardından da mercek altına alındı.

GameStop’un NFT mağazasının popülaritesi muhtemelen pazarın teknolojisinden daha çok markanın sadık takipçilerine bağlanabilir. NFT topluğunun Twitter’da GameStop pazar yeri etrafındaki duyarlılığı büyük ölçüde olumluyken, Coinbase ve şirketin imajı tam tersi yönde eğilim gösterdi.

Dahası, GameStop’un başarısı %2.25’lik pazar yeri ücretine rağmen gelirken, Coinbase yeni kullanıcıları çekmek için sıfır ücretli ticaret sunmaya devam ediyor.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail