binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinBitcoin Cash alanlar mutlu, Bitcoin alanlar mutsuz!

Bitcoin Cash alanlar mutlu, Bitcoin alanlar mutsuz!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bitcoin Cash ve Bitcoin sahibi kimseler arasında son 30 güne dair yapılan analizler Bitcoin sahiplerinin mutsuz, Bitcoin Cash sahiplerinin ise son derece mutlu olduğunu ortaya koydu. Bitcoin fiyatının yükselmediğini belirten Bitcoin yatırımcısı kişiler, Bitcoin Cash fiyatında ise olağanüstü yükselmeler olduğunu ve kendilerini bu konunun kazanç manasında üzdüğünü açıkladılar. Yatırımcılar kripto para konusunda kendilerinin Bitcoin Cash yerine gerçek Bitcoin olarak değerlendirdikleri ve piyasanın en iyi hakimi olan Bitcoin’den yana tercihte bulunmalarının cezasını çektiklerine değinirken, kripto para sahiplerinin bir takım endişeleri de bulunuyor.

Bitcoin Cash kazandırdı

Bitcoin yerine Bitcoin Cash alanlar kazanırken, Bitcoin sahiplerinin kazanamıyor olması dolayısı ile piyasanın bir takım endişeleri var. Bu endişeler ne kadar yerli veya ne kadar yersiz olduğu bilinmese dahi BTC’nin BCH’ye oranla son derece daha düşük kalması ve fiyat artışı yaşamıyor olması dolayısı ile bir süre daha tepki ve eleştirilerin bir numaralı odağında kalmaya devam edecek olduğu artık garantilenmiş olan beklentilerden bir tanesi. Bilindiği gibi altcoinler genelde Bitcoin’in hareketlerine paralel olarak artıyor ya da düşüyor. Bu nedenle Bitcoin fiyatında ciddi bir artış olmaması durumunda diğer coinlerin büyük rekorlar kırması pek beklenmiyor.

Bitcoin ve Bitcoin Cash ayrıdır.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail