Ripple (XRP), Yaşadığı Kaos Sonrası 4. Sıraya Geriledi!

SEC’in Ripple’a dava açması haberi ardından adeta dibe çakılan XRP, 0.40 dolar seviyelerine kadar geriledi. Bu büyük değer kaybından sonra market hacminde de gerilemeye yaşayan XRP, en büyük 3. kripto para konumundayken sırasını Tether’e (USDT) kaptırdı.

Daha önce de sırasını USDT’ye kaptıran ancak sonrasında üçüncülüğe tekrar yükselen XRP, hem 24 saat içerisinde yaşadığı değer kayıpları hem de Tehter’in 150 milyon dolar USDT üretmesi ile hacme göre en büyük kripto para listesinde dördüncülüğe geriledi.

Birçok yatırımcı XRP’den zarar ettiğini ifade ederken daha büyük satış dalgalarının olabileceğinden endişe ediliyor.

SEC, Ripple’a açtığı davayı resmen duyururken, davanın neler hakkında açıldığını aşağıdaki haberimizden okuyabilirsiniz:

Yatırımcıların bu dönemde dikkatli olması önerilirken özellikle destek direnç noktalarını yazdığımız ve önemli seviyeleri belirttiğimiz yazımıza da aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!