binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberler1000 Selfie'lik NFT Çılgınlığı!

1000 Selfie’lik NFT Çılgınlığı!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

2021’e damgasını vuran teknoloji devrimlerinden biri kuşkusuz NFT’ler oldu. Birçok kişiye müthiş bir kazanç kapısı sağlayan NFT’ler, giderek daha da dikkat çekici hale geliyor. Bu alanda en çok ses getirenlerden biri ise 22 yaşındaki Endonezyalı Sultan Gustaf Al Ghozali’nin NFT serisi oldu.

Endonezyalı gencin son 5 yılda kendi selfielerini çekerek oluşturduğu NFT serisi 1.000 fotoğraftan oluşuyor. Bu NFT serisini bu denli ilginç kılansa 1.000 selfielik serinin satılmış olması.

Kaynak: Twitter

Mezuniyet Videosundan OpenSea’ye Uzanan Yolculuk

Semarang’da bilgisayar bilimleri bölümü öğrencisi olan Endonezyalı genç, birkaç yıl önce her gün selfie çekmeye karar verdi ve 2017 ile 2021 arasındaki yıllarda 1000’den fazla fotoğraf çekti. Ghozali aslında bu selfieleri mezuniyet günü için hazırlayacağı bir videoda kullanmak üzere çekmişti ancak NFT çılgınlığının patlamasıyla aklına bu fotoğrafları OpenSea’de satışa çıkarma fikri geldi.

Söz konusu fotoğrafların her birini OpenSea’de 0.001 ETH’den satışa sunan Ghozali, şüphesiz bu denli meşhur olacağını tahmin etmemiştir. Neticede en çok dikkat çeken NFT’ler genelde sanatsal derinliği olan projelerden oluşuyor ve Ghozali’nin projesi herhangi bir sanatsal değere sahip değil.

Ancak her şeye rağmen söz konusu proje için taban fiyat şu anda 0.42 ETH ve koleksiyona ait NFT’ye sahip 498 adres bulunuyor. Şu ana kadar da 355 ETH’lik satış gerçekleşmiş durumda.

Kaynak: OpenSea

Şu ana kadarki en yüksek değerli NFT ise hala “The First 5,000 Days” isimli NFT. Satış fiyatı ise 69 milyon dolar. Bakalım NFT çılgınlığı sürerken hangi proje The First 5,000 Days’i tahtından edecek?

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail