binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriAnaliz2019 Yılında Bitcoin (BTC) Fiyatında Zirveyi Öngören Sinyal, Yine Gözüktü!

2019 Yılında Bitcoin (BTC) Fiyatında Zirveyi Öngören Sinyal, Yine Gözüktü!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), ani bir yükseliş ile 48.000 doları görse de an itibarıyla 47.000 dolar seviyesinde konsolidasyon yaşıyor. BTC fiyatı 10 Şubat tarihinde anlık bir geri çekilme yaşasa da bunun geçici olduğu bugün itibarıyla görüldü. Piyasada şu an her şey özellikle altcoinler için iyi ilerlese de 2019 yılındaki düşüşü öngören bir indikatör yeniden sahneye çıktı.

TD9 Satış Sinyali, Bitcoin İçin Düşüş Getirecek mi?

Önde gelen birçok kripto para analistinin kullandığı TD Sequential indikatörü, ünlü analist Thomas Demart tarafından geliştirildi. Söz konusu indikatörün TD9 satış sinyali vermesi ise birçok açıdan olumsuz bir durum olarak görülüyor. Ancak boğa piyasasında birçok indikatör gibi TD9 satış sinyalinin de başarısız olduğu defalarca görülen bir durum.

Yine de Bitcoin fiyatının 14.000 dolara kadar çıktığı 2019 yılında boğa piyasası yaşanmasına rağmen bu sinyalin görülmesi, devamında sert düşüşü beraberinde getirmişti. Analistler ise mevcut yükseliş trendine rağmen TD9 satış sinyalinin yeniden görülmesini rallinin kısa vadede düşüş trendine dönebileceği anlamına geldiğini vurgulamakta.

Buna rağmen kurumların hala Coinbase üzerinden yüklü miktarda BTC alması da gözlerden kaçmıyor. Crypto Quant tarafından aktarılan verilere göre sadece son 14 saatlik süre içerisinde Coinbase’den soğuk depolama cüzdanlarına aktarılan BTC’lerin değeri 102 milyon doların üzerinde.

Daha önce 20.000 dolar seviyelerinden de benzer işlemler yapıldığı görülmüş ve BTC her “düşüş gelecek” dendiği anda daha çok yükselmişti.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail