binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberler2021 Diye Yazılır NFT Yılı Diye Okunur!

2021 Diye Yazılır NFT Yılı Diye Okunur!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

NFT dünyası her geçen gün daha da gelişip büyüyor. Dijital tablolar, JPEG’ler, giyilebilir dijital cihazlar on milyonlarca dolara alıcı buldu.

Blockchain tabanlı sanat eserleri satan ve ödeme için kripto para birimi kabul eden eski müzayede evleri ise birbiriyle yarıştı. Yani 2021 tam anlamıyla NFT’lerin yılı oldu!

DappRadar’ın verilerine göre NFT pazarı, 23 milyar doların üzerinde işlem hacmi üreterek bu zamana kadarki en iyi yılını geçirdi.

Litvanya merkezli Blockchain analitiği şirketin paylaştığı verilere göre NFT’lerle günlük olarak etkileşimde bulunan benzersiz aktif cüzdan sayısı yıl başında 5.000 iken yıl sonunda 140.000’e fırlamış durumda.

Birçok ünlü isim de NFT’lerin bu çılgın dünyasına ayak uydurmuşa benziyor. Bunlar arasında sporculardan film yıldızlarına, rapçilerden first ladylere kadar çok sayıda isim yer alıyor.

Gucci, D&G ve Burberry gibi lüks moda devleri ilk sanal giyilebilir giysilerini satışa sundu; öte yandan VISA, CryptoPunks NFT koleksiyonunun 10.000 adet 24×24 piksel görüntüsünden birini satın aldı.

Christie’s ve Sotheby’s gibi müzayede evleri ise NFT satışlarına hemen uyum sağladı ve ödemelerde kripto para birimlerini kabul etmeye başladılar.

DappRadar’a göre NFT kullanan ve oyuncularına kazanç sağlayan oyunlar endüstri kullanımının %51’ini temsil ederken The Sandbox ve Decentraland gibi Blockchain sanal dünyaları 500 milyon doların üzerinde işlem hacmi elde etti ve 3.6 milyar dolarlık piyasa değerine ulaştı.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail