binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoin2022 Ethereum Yılı Olabilir Diyen Analist Yatırım Yapılabilir 6 Altcoini Açıkladı!

2022 Ethereum Yılı Olabilir Diyen Analist Yatırım Yapılabilir 6 Altcoini Açıkladı!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bitcoin’deki geri çekilmeye karşı güçlü duran altcoinlerde bekleyiş devam ediyor.

1 milyon abonesi olan “Altcoin Daily” Youtube kanalının sunucusu Austin Arnold önümüzdeki yıl ralli yapacağını düşündüğü 6 kripto para birimini aboneleri ile paylaştı.

Arnold’un listesinde 1.sırada lider kripto para birimi Bitcoin’den sonra gelen Ethereum var.

Geliştiricilerin haziran ayında Ethereum 2.0’a geçiş yapmayı planladığını söyleyen analist; “En erken, ana ağ ile ETH 2.0’a doğru birleşme Haziran 2022’de gerçekleşecek. Önümüzdeki yıl ETH yılı olarak bilinecek.” dedi.

Analistin listesinde 2.sırada Polygon (MATIC) bulunuyor. Arnold, Ethereum L2 ölçeklendirme çözümü Polygon’un 20 milyar dolarlık şirket ile ortaklık kurmasından sonra yükselmeye başladığını belirtti.

Listenin 3.sırasında merkezi olmayan platform Polkadot (DOT) bulunuyor. DOT’un kurucusu Gavin Wood’un her ay kullanılmayan jetonların yakıldığını söylemesine atıfta bulunan analist DOT jetonunun yakıldığında veya kullanıldığında giderek daha nadir hale geldiğini belirtti.

Listenin 4.sırasında VeChain (VET) yer aldı. Analist VET’in kısa süre önce NFT ihracı için lojistik firması DHL ile kurduğu ortaklığa dikkat çekerek “DHL China ile yapılan bu ortaklık muhtemelen VeChain’in NFT ekosistemini ilgi odağı haline getirecek.” dedi.

Listenin 5.sırasında akıllı sözleşme platformu Cardano (ADA) bulunuyor. Analist ADA’nın Afrika’daki Cardano odaklı projelere yatırım için 100 milyon dolar topladığını duyurduktan sonra daha fazla hızlandığını belirtti.

“Basitçe söylemek gerekirse, dünyanın daha gelişmekte olan bölgelerinde finansal istikrara sahip olmayan ve Blockchain ile Cardano ile değiştirilebilecek çok fazla insan var.”

Listenin 6.sırasında Chainlink (LINK) yer aldı. Analist son birkaç ayda LINK’de hareket olmasa da Eylül ayında yapılan ortaklıklar ile LINK’in piyasada yer almaya devam ettiğini söyledi.

“Bence Chainlink’in büyümek için hala çok yeri var. Şunu bir düşünün; Chainlink’in halihazırda büyük şirketlerle bir ton özel, büyük ortaklığı var. Bu güçlü bir temel.

Benim tahminim şu: Önümüzdeki birkaç yıl boyunca, Ethereum, Cardano, Solana, Polkadot, Elrond vb. merkezi olmayan uygulama platformları pazar payı için savaşmaya devam ederken… Chainlink hepsiyle entegre oluyor…”

*Yatırım Tavsiyesi Değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail