binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoin2022 İçin 250.000 Dolarlık Bitcoin Tahmini Tutmayan Girişimci, Yeni Rekor İçin Tarih...

2022 İçin 250.000 Dolarlık Bitcoin Tahmini Tutmayan Girişimci, Yeni Rekor İçin Tarih Verdi!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Teknoloji alanında uzman Tim Draper, Bitcoin’in 2023 yılına kadar 250.000 dolara ulaşacağına dair sık sık tekrarladığı öngörüsünü geçtiğimiz günlerde dile getirdi.

Tim Draper Bu Kez Bitcoin Fiyatının Yarılanma Etkinliği Öncesinde 250.000 Dolara Ulaşacağını İddia Etti

Draper’ın bu tahmini tabii ki tutmamış olsa da, ünlü isim BTC’nin bir sonraki halving (yarılanma) işlemi öncesinde 250.000 dolar için halen iyimser olduğunu söyledi.

“Tişörte bakın. 2022’ye kadar 250 bin dolar. Tahminim biraz yanlış çıktı. Henüz oraya ulaşmadı… henüz. Ama halvingden önce ulaşacağız.”

Milyarder risk sermayesi yatırımcısı ve kripto tutkunu Draper, Bitcoin’e olan inancını gösteren “2022’ye kadar 250 bin dolar” sloganlı bir tişört giydiği fotoğrafı paylaştı.

Halving, Bitcoin madenciliği yapanları eskisinden daha az coin ile ödüllendiren ve kripto paranın nadirliğini arttıran bir etkinliktir. Böyle bir etkinlik, beklenen fiyat artışı nedeniyle genellikle daha fazla insanı piyasaya katılmaya teşvik eder.

İlgili Haber  Robert Kiyosaki, "Bitcoin Alıyorum" Dedi, Sebebini Açıkladı!

Draper, BTC’nin uzun süredir destekçisi. Uzun yıllardır merkeziyetsiz dijital para birimlerinin savunuculuğunu yapıyor ve Bitcoin’in ilk yatırımcılarından biriydi.

2014 yılında, Ross Ulbricht tarafından kurulan yeraltı karaborsa web sitesi Silk Road’dan ele geçirilmiş olan BTC’lerin ABD Marshals Service tarafından düzenlenen bir açık artırmasında yaklaşık 30.000 BTC satın almıştı.

Draper, Bitcoin’in bireylerin finansal egemenliklerini arttırmalarına yardımcı olabileceğine ve ‘bankasız’ insanları dünya ekonomisine kazandırabileceğine inanıyor.

Tim Draper daha önce yaptığı açıklamalarında BTC fiyatının 250.000 doların üstüne çıkmasının kadınlar sayesinde mümkün olacağını söylemişti.

Draper, Skype ve Tesla gibi erken aşama girişimlere yaptığı başarılı yatırımlarla tanınıyor. Bugüne kadar, alternatif enerjiden sağlık hizmetlerine, fintech’e ve daha fazlasına kadar değişen yenilikçi teknolojiler üzerinde çalışan 200’den fazla şirkete yatırım yaptı.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail