binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoin2022 İçin Bitcoin'de 200.000 Dolar Tahmin Eden Analist Konuştu: Fikirleri Değişti Mi?

2022 İçin Bitcoin’de 200.000 Dolar Tahmin Eden Analist Konuştu: Fikirleri Değişti Mi?

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Fundstrat analisti Tom Lee, CNBC’ye verdiği son röportajda mevcut Bitcoin ve kripto para krizinin 2018’den “o kadar da farklı olmadığını” söylüyor.

Lee, önceki ayı piyasasında en iyi projelerden bazılarının hayata geçirildiğini iddia ediyor.

Devam eden kripto para kışının, birçok kötü niyetli kişiyi temizlediği için sektör için “önemli bir an” olduğunu da sözlerine ekliyor.

Lee, kripto para birimlerinin kalıcı bir güce sahip olacağına inanıyor çünkü merkeziyetsizliğe değer veren insanlar arasında popüler olmaya devam edeceğini söylüyor.

İlgili Haber  Ünlü İsimden Elon Musk ve Vitalik Buterin İçin Dogecoin (DOGE) Tahmini!

Tom Lee: “2022’de Bitcoin ve Kripto Paralardan Kimse Para Kazanmadı”

Bununla birlikte Lee, 2022’nin kripto için korkunç bir yıl olduğunu kabul ediyor. Analist, “2022’de hiç kimse kriptoda para kazanmadı” dedi.

Lee, geçtiğimiz Aralık ayında Bitcoin’in 2022’de 200.000 dolara ulaşacağını öngörmüştü. Fundstrat analisti o dönemde bu hedefi “ulaşılabilir” olarak tanımlamış ve 2022’nin en büyük kripto para birimi için “iyi bir yıl” olacağını öne sürmüştü.

Lee, “daha fazla dolandırıcılık” olması halinde 2023’ün Bitcoin için korkunç bir yıl olabileceğini de ihtimal dışı bırakmıyor.

Bununla birlikte, FTX krizi nihai sınav ise, sektör liderleri, JPMorgan gibi bankaların 2008’deki küresel mali krizden daha güçlü çıkmasına benzer şekilde, devam eden kriptodan daha da güçlü çıkabilirler.

FTX’in itibarsız kurucusu Sam Bankman-Fried, CoinDesk tarafından elde edilen iki sayfalık bir mektupla eski çalışanlarından özür dilemişti.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail