binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoin2024 Yılında Hangi Yapay Zeka Altcoinleri Daha Popüler? En Çok Yatırım Hangi...

2024 Yılında Hangi Yapay Zeka Altcoinleri Daha Popüler? En Çok Yatırım Hangi Ülkeden Yapıldı? Türkiye Kaçıncı Sırada?

2024 yılında en çok hangi yapay zeka temalı altcoinlerde ilgi duyuldu? Coingecko raporunda açıkladı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Son zamanlarda yapay zeka (AI) tokenleri yatırımcıların ilgi odağında yer alırken güzel yükselişler yaşandı.

Yapay zeka temalı altcoinlerin yükselişinde dünyanın bir numaralı yapay zeka çip üreticisi Nvidia’nın 18-21 Mart tarihlerinde konferans düzenleyecek olması etkili olurken CoinGecko’dan yeni bir rapor geldi.

İlgili Haber  Kripto Paralarda NVIDIA Rüzgarı! Artan Beklenti Bu Altcoinleri Uçuşa Geçirdi!

Yapay Zeka Temalı Altcoinlerle En Çok Hangi Ülkeler İlgileniyor?

CoinGecko’nun raporuna göre, 2024 yılında en çok yapay zeka temalı kripto paralarla ilgilenen ülkeler arasında %18,9 oran ile ABD yer alırken onu İngiltere (%9,1) ve Türkiye (%6,5) takip etti.

Diğer ülkeler arasında Hindistan, Kanada, Filipinler ve Avustralya gibi ülkeler de yer aldığı görüldü.

Raporda “Hindistan, Avustralya, Kanada ve Filipinler olmak üzere diğer beş ülke de benzer şekilde bu yıl hem yapay zeka kripto paraları hem de geçen yıl mem tokenler için küresel sıralamada başı çekti. Bu, bu ülkelerin özellikle kripto pazarına duyarlı olduğunu göstermektedir.” ifadeleri kullanıldı.

En Popüler AI Kripto Para Birimleri:

Rapora göre, Bittensor (TAO) , Render (RNDR) ve Fetch.ai (FET), büyük piyasa değerleri ve güçlü fiyat performansları sayesinde şaşırtıcı olmayan bir şekilde 2024’te şu ana kadar en popüler yapay zeka kripto paraları oldu.

Piyasa değerine göre ilk 200 kripto arasında yer alan diğer 7 popüler AI tokeni ise şu şekilde sıralandı: Akash Network (AKT), PAAL AI (PAAL), SingularityNET (AGIX), Ocean Protokolü (OCEAN), AIOZ Network (AIOZ), Nosana (NOS) ve Arkham (ARKM).

Başka AI kripto paralarının da yatırımcıların dikkatini çekmeyi başardığını belirten rapor, bunlara örnek olarak PaLM AI (PALM), 0x0.ai (0X0), TokenFi (TOKEN), GameSwift (GSWIFT) ve Zignaly (ZIG) gösterdi.

“PaLM AI (PALM), Google’ın AI teknolojisiyle olan ilişkisinden dolayı büyük ilgi gördü.

Bu arada, akıllı sözleşme denetçisi 0x0.ai (0X0) , RWA platformu TokenFi (TOKEN) , web3 oyun altyapısı GameSwift (GSWIFT) ve sosyal ticaret platformu Zignaly (ZIG), yapay zeka teknolojisini birleştirmekten ilgi gördü. “

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail