binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoin8000 Kişinin Cüzdanı Nasıl Boşaltıldı? CEO iOS ve Android'i Suçladı, İşte Son...

8000 Kişinin Cüzdanı Nasıl Boşaltıldı? CEO iOS ve Android’i Suçladı, İşte Son Durum!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Sabah erken saatlerde Solana adreslerinin hacklendiğini ve cüzdanlarının boşaltıldığını aktarmıştık.

İlgili Haber  Solana (SOL) Yeni Bir Saldırıyla Karşı Karşıya, 8000 Cüzdan Boşaltıldı!

Yaklaşık 8.000 cüzdanın etkilendiği saldırının nedeniyle ilgili hala tutarlı bir açıklama yapılamaması yatırımcıların kafasını karıştırırken, Solana ekibinden bir güncelleme geldi.

Ekip sorunun nedeni üzerinde çalıştıklarını ve bu sorunun Solana çekirdek koduyla ilgili bir hatadan kaynaklanmadığını belirtti.

“Çeşitli ekosistemlerden mühendisler ve güvenlik firmalarıyla birlikte 8000 cüzdanın boşaltılmasıyla sonuçlanan olayın temel nedenini araştırmaya devam ediyoruz.

Bu istismar Solana çekirdek kodundaki bir hatadan kaynaklanıyor gibi görünmüyor. Sorun kullanıcılar arasında kullanılan popüler yazılımlarla ilgili olabilir. Daha fazla güncelleme sağlanacaktır.”

Yakovenko Sorunun Mobil Kaynaklı Olduğunu Söyledi

Ekip sorunun nedenini araştırmaya devam ederken, Solana kurucusu Anatoly Yakovenko’dan sorunun iOS ve Android kaynaklı olabileceğine dair bir paylaşım geldi.

“Bu bir iOS tedarik zinciri saldırısı gibi görünüyor. Yalnızca SOL alan ve alma dışında herhangi  bir işlem olmayan cüzdanlar etkilenmişe benziyor.

Android de etkilenmişe benziyor. Şuana kadar mağdur olanların büyük çoğunluğu anahtarlarını mobil üzerinden oluşturduğunu veya anahtarı içer aktardığını biliyoruz. Birkaç farklı kullanıcı da var.”

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail