binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinÇok Sayıda Kripto Para Hesabından Ortak Paylaşım: "Pazartesiyi Bekleyin", Anlamı Ne?

Çok Sayıda Kripto Para Hesabından Ortak Paylaşım: “Pazartesiyi Bekleyin”, Anlamı Ne?

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

MakerDAO, SushiSwap ve Balancer dahil olmak üzere çok sayıda kripto para protokolünün resmi Twitter hesapları aynı anda farklı arka plan renkleriyle “yumruk yumruğa vurma” görselleri yayınladı ve “Pazartesi” şeklinde bir mesaj paylaştı.

Çok Sayıda Kripto Para Platformu Aynı Görseli Paylaştı ve “Pazartesi’ye İşaret Etti”

Bununla birlikte bir diğer DeFi platformu olan Gearbox Protocol ise konuyla ilgili ufak bir ipucu verdi. Gearbox Procol’e göre bu, DeFi platformları arasında bir koordinasyon sağlamak için ilk adım ve “eğlenceli bir flashmob gösterisi”.

Ancak Gearbox Pazartesi günü için yine de bir sürpriz olabileceğini ima etti:

“Kafanız karıştıysa: Bu sadece diğer bazı harika DeFi projeleriyle birlikte gerçekleştirdiğimiz (aynı anda yapılan paylaşımlardan da fark edebileceğiniz üzere) eğlenceli bir DAO flashmob gösterisi. Deyim yerindeyse bir ilk koordinasyon denemesi. Ama belki de pazarlamadan sorumlu kişiler yine de Pazartesi için güzel bir şeyler hazırlayabilir.”

İlgili Haber  Altcoin Kurucusunun "Gizli Ürün Lansmanı" Duyurusunun Ardından Fiyatı Ters Tepki Verdi, Ani Düştü!

Bununla birlikte dün akşam saatlerinde bir diğer DeFi platformu Aave (AAVE) kurucusu Stani Kulechov da yine benzer bir şekilde “büyük bir duyuru” yapacağını ima etmiş ve altcoinin fiyatında ani bir yükselişe neden olmuştu. Hatta Kulechov, “Web3 dünyasının bu gelişmeye hazır olmadığını” savunmuştu.

Daha sonra Kulechov’un yapacağı duyurunun kripto paralar ile ilgisi olmadığı anlaşılmış ve “baba olacağına” dair bir duyurunun ardından AAVE fiyatında ani bir düşüş gerçekleşmişti.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail