binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinCoinbase Yeni Bir Altcoini Listelemek Amacıyla Yol Haritasına Ekledi: Fiyatında Yükseliş Var

Coinbase Yeni Bir Altcoini Listelemek Amacıyla Yol Haritasına Ekledi: Fiyatında Yükseliş Var

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kripto para borsası Coinbase, yaptığı açıklamasında Voxies (VOXEL) altcoinini listelemek üzere yol haritasına eklediğini yatırımcılar ile paylaştı.

Coinbase’in listeleme haberinin ardından VOXEL fiyatında ani bir yükseliş oldu. Söz konusu coin halihazırda Binance üzerinde listelenmiş durumdaydı.

VOXEL fiyatında Coinbase listelemesinin ardından gözlenen yükselişi gösteren grafik.
İlgili Haber  Kripto Borsası Coinbase, Yeni Bir Altcoini Listelemek Üzere Yol Haritasına Ekledi!

Voxies (VOXEL) Altcoini Nedir?

Voxie Tactics, retro tarzda tasarlanmış, oynaması ücretsiz, 3D sıra tabanlı taktiksel bir RPG oyunudur. Bu sanal evrenin geliştiricileri 1990’ların ve 2000’lerin klasik taktik oyunlarından ilham almış, ancak modern oyun mekaniklerini ve güncellemeleri de göz önüne almışlar.

Oyun, RPG oyunlarına özgü oyun mekaniklerini içeren Exploration ve Battling adında iki ana oyun modu sunuyor.

Voxies (VOXEL), Voxie Tactics’in yerel kullanım para birimidir ve oyuncuların silah, zırh ve diğer oyun içi öğeleri satın almalarını sağlıyor.

Token ayrıca satış piyasasında da bulunuyor; bu da VOXEL tokenlerinin oyun içinde satın alınabileceği ve daha sonra tıpkı Voxies NFT’leri gibi satış piyasasında satılabileceği anlamına geliyor.

Coinbase kısa bir süre önce yaptığı açıklamasında yine bir diğer altcoin olan Liquid Staked ETH (LSETH) tokenini listemek üzere yol haritasına eklemişti. LSETH, son zamanlarda popüler hale gelen likit staking türevi coinlerin bir sepetini oluşturmasıyla tanınıyor.

Coinbase’in yol haritasında buna ek olarak uzun zaman önce eklenen ve henüz listelenmeyen Axelar (AXL) da bulunuyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail