binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinİngiltere Bankalarından Yeni Bitcoin Önlemleri!

İngiltere Bankalarından Yeni Bitcoin Önlemleri!

İngiltere bankaları müşterilerin kripto varlıklara erişimini engelledi.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kripto para birimlerinin riskli varlıklar olması nedeniyle vatandaşlarını uyaran İngiltere bir yandan da kripto para merkezi olmak istiyor.

Bu bağlamda ülkede kripto paraların düzenlenmesi adına çalışmalar devam ederken kripto sektörüne dair yeni haberler geldi.

Coindesk‘in haberine göre, İngiltere bankaları milletvekillerine dolandırıcılık ve yüksek volatilite endişeleri nedeniyle müşterilerin kripto varlıklara erişimini engellediğini söyledi.

Bankalar bu kararına gerekçe olarak sosyal medya ve teknoloji platformlarının önemli bir dolandırıcılık kaynağı olmasını gösterdi.

Ancak banka yöneticileri milletvekillerine yeni düzenlemelerin kripto para sektörüne güveni artırabileceğini de belirtti.

İngiltere’nin önde gelen bankalarından biri olan NatWest Group’un İcra Kurulu Başkanı Alison Rose şunları söyledi:

“Banka olarak kripto konusunda oldukça katı bir yol izledik. Volatilite ve dolandırıcılık olayları nedeniyle perakende ve servet müşterilerinin kripto varlıklara geçiş yapmasını engelliyoruz.

Bu sektöre dolandırıcılık açısından bakıyoruz. Kripto paraların müşteriler için hayal kırıklığına neden olabileceğini düşünüyoruz.

Çünkü yatırım yapmak isteyebilirler, bu onların parasıdır ancak önemli bir sahtekarlık olduğunu kanıtlarsak onları engelleriz.”

Kripto paralar konusunda şüpheci yaklaşan bir başka yönetici olan Lloyds Bank CEO’su Charlie Nunn ise şu ifadeleri kullandı:

“Kripto paraları düzenlemelerini ve düzenleyicileri çok destekliyoruz. Odak noktamız her zaman bu bağlamda müşteri faydası olacaktır.

Lloyds Banking Group’un kripto para birimlerini teşvik etmek isteyeceğini düşünmüyorum, ancak müşterilerimizin kripto para birimlerine para yatırmayı seçmeleri halinde bunun olabildiğince güvenli olduğundan emin olmak istiyoruz.”

Banka yöneticileri Bitcoin (BTC) gibi kripto paralara karşı temkinli yaklaşsa da yaptıkları açıklamalarda ortak bir dil kullanarak önerilen kripto kurallarında potansiyel gördüklerini ve bu bağlamda düzenleyicileri desteklediklerini belirtti.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail