binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinBitcoin'in Önceki Döngülerini Karşılaştıran Analist BTC için En Kötü Senaryoyu Paylaştı!

Bitcoin’in Önceki Döngülerini Karşılaştıran Analist BTC için En Kötü Senaryoyu Paylaştı!

Ünlü analist Bitcoin'in fiyat hareketlerini değerlendirdi.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Geçtiğimiz hafta FED’in faiz kararını açıklamasından ve FED başkanı Jerome Powell‘ın konuşmasında sonra Bitcoin (BTC) ve altcoinlerde ralli yaşanmıştı.

Bu ralli sonrasında BTC 24.000 doları aştı ama bu kazanımının devamını getiremedi. Son bir kaç gündür düşüş yaşayan BTC halihazırda 23,000 dolar seviyesinde bulunuyor.

Bitcoin’in yaşadığı ve yükselişleri değerlendiren popüler kripto para analisti Benjamin Cowen yakın tarihli YouTube videosunda Bitcoin’in daha da düşmesi durumunda gidebileceği seviyesi yorumladı.

Bitcoin için en kötü senaryoyu değerlendiren Cowen, BTC’nin mevcut değerinden %47’nin üzerinde düşebileceğini iddia etti.

Cowen, Bitcoin için en kötü senaryonun BTC’nin Ağustos 2023’de 12.000 dolara düştüğü durum olduğunu düşünüyor.

“Eğer geçtiğimiz Kasım ayı Bitcoin’de dip değil ise BTC’için dip seviyenin 12.000 dolar olduğunu ve Ağustos 2023’de geleceğini düşünüyorum.

Bu BTC için en kötü senaryodur.

BTC için ilk düşüş Mayıs 2022, ikinci düşüş Kasım 2022’de oldu. Üçüncü düşüş ve dibin Ağustos 2023’de olmasını bekliyorum.

Ben bu senaryoda BTC’nin düşüşe giden yolda önce yükselmesini ve 26.000 dolara gitmesini bekliyorum. “

Bitcoin’in en kötü senaryoyu yaşaması durumunda Kasım ayındaki seviyesinin de altına düşme olasılığını değerlendiren Benjamin Cowen, MA 50’ye baktı.

MA 50 seviyesinin önceki döngülerde uzun bir ayı piyasasının ardından önemli bir direnç göstergesi olarak hizmet ettiğini belirten analist, MA 50’nin bunu tekrar yapmanın eşiğinde olabileceğini savundu.

“Temel olarak uzun bir ayı piyasasından sonra önümüzde üç örneğimiz var. İlki 2012’de. İlk olarak reddedilme, ardından daha yüksek bir dip ve patlama.

İkincisi 2015’te. İlk olarak ret sonra çift dip ve sonra patlama.

Üçüncüsü 2019’da oldu ve yine aynı senaryo.

50 haftalık hareketli ortalama, en azından ilk denemede bir miktar direnç sunar. Bu bağlamda 50 haftalık ortalama halihazırda nerde bulunuyor. Bu sorunun cevabı 25.000 doların biraz üzerinde.”

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail