binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinElon Musk'ın Desteklediği Dogecoin Yükselişe Mi Hazırlanıyor? Popüler Analist Yorumladı!

Elon Musk’ın Desteklediği Dogecoin Yükselişe Mi Hazırlanıyor? Popüler Analist Yorumladı!

Dogecoin yükselecek mi? Ünlü Analist cevapladı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Tesla CEO’su Elon Musk‘ın desteklediği popüler mem token Dogecoin (DOGE) 2021 yılında yaşanan boğa rallisinde ulaştığı ATH’sinden bir hayli uzakta bulunuyor.

2023 yılında başlayan ralliden bu yana yaklaşık %40 civarında toparlanma yaşayan Dogecoin’in bu yükselişinde güçlü balina hareketleri ve Elon Musk’ın Twitter ödemelerinde Dogecoin‘i kullanması beklentileri yer alıyor.

Dogecoin’de hareketlilik devam ederken popüler kripto para analisti Rekt Capital, DOGE’nin haftalık grafikte düşen kama modelinden çıktığını söyledi.

Bu bağlamda DOGE‘nin düşen takozun tepesini destek olarak başarıyla yeniden test ettiğini belirten analist, Dogecoin fiyatının teknik olarak yukarı yönde iyi bir konumda olduğunu tahmin etti.

“Dogecoin ayrıca kırılmayı tam olarak doğrulamak için Düşen Kama’nın tepesini destek olarak başarıyla yeniden test etmiş görünüyor.

Teknik olarak, DOGE yükseliş için iyi bir konuma sahip bulunuyor.

Şimdi her şey takiple ilgili.”

Piyasa değerine göre dokuzuncu sırada yer alan Dogecoin son 24 saatte %0,42 oranında düşüş yaşayarak yazım esnasında 0,0912 dolardan işlem görüyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail