binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerJustin Sun Binance'e 250 Milyon Dolarlık USDT Gönderdi: Sebebi Bu mu?

Justin Sun Binance’e 250 Milyon Dolarlık USDT Gönderdi: Sebebi Bu mu?

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Tron (TRX) kurucusu Justin Sun, yaptığı son hamlesiyle yine gündeme geldi. Sun, zincir üstü verilere göre 250 milyon USDT’yi kripto para borsası Binance’e taşıdı.

Justin Sun’ın Transferinin Binance’teki Yeni İşlem Çiftiyle İlgili Olduğu Tahmin Ediliyor

Bu transferin amacı henüz kesin olarak bilinmese de görüşlere göre bunun Binance’in yeni piyasaya sürdüğü marjin USDC/USDT çifti ile ilgisi olduğu düşünülüyor. Söz konusu çift Türkiye saati ile 20:00’de işleme konuldu ve Binance yetkililerinin açıklamasına göre 30x’e kadar kaldıraç kullanılabilecek.

İlgili Haber  Binance'ten 1 Dolar Sabitini Kaybeden USDC İçin 30x Kaldıraçlı İşlem Çifti Adımı Geldi

Justin Sun’ın söz konusu USDT tokenlerini direkt olarak Tether hazinesi üzerinden mint etmesi de dikkat çekti. Bununla birlikte Justin Sun, mint ettiği 400 milyon dolarlık tutarın yalnızca 250 milyon dolarını Binance’e transfer etti. Kalan miktar ile ne yapacağı henüz bilinmiyor.

Circle Cumartesi günü yaptığı açıklamada, Silicon Valley Bank’ta tuttuğu 3.3 milyar dolarlık nakit rezervinin tamamını geri alamaması durumunda stabilcoin USDC’yi destekleyen varlıklardaki “her türlü açığı kapatacağını” söylemişti.

USDC tokeninde yaşanan düşüşün ardından çok sayıda kripto para borsası bünyelerine USDC stablecoin çiftlerini eklemişti. Bununla birlikte çoğu borsada en fazla işlem gören vadeli işlemler sözleşmesi USDC çiftleri oldu.

Circle bir blog yazısında “USDC’nin arkasında duracağını ve gerekirse dış sermaye de dahil olmak üzere kurumsal kaynakları kullanarak açıkları kapatacağını” söyledi.

FDIC Cuma günü bankanın varlıklarına el koyduğunda Circle, USDC’nin 3,3 milyar dolarlık nakit desteğini Silicon Valley Bank’ta tutuyordu.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail