binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinKripto Para Borsası Huobi, Bu Altcoin Sahiplerine Milyonlarca Dolar Ödeyecek!

Kripto Para Borsası Huobi, Bu Altcoin Sahiplerine Milyonlarca Dolar Ödeyecek!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kripto para borsası Huobi tarafından yapılan açıklamada, kripto borsası Huobi ve oyun platformu Gala Games’in, geçen sonbaharda GALA tokenını içeren bir programda para kaybeden GALA token sahiplerine 50 milyon dolar değerinde kripto para ve yazılım lisansı dağıtacağını duyurdu.

Kripto Para Borsası Huobi ve Gala Games pGala Programı Mağdurlarına 50 Milyon Dolar Verecek

Firmalar bir yandan planın kurbanlarına tazminat öte yandan da token basım planını örtbas eden zincirler arası köprüden kaynaklanan milyonlarca zarar için mücadele edecek.

Huobi, komplonun kurbanlarına 15 milyon Tether (USDT) ve 10 milyon dolar eşdeğer hisse senedi tazminatı da dahil olmak üzere 25 milyon dolar değerinde nakit ve kullanıcı avantajı sözü verdi.

Gala Games, etkilenen kullanıcılarına 25 milyon dolar değerinde nodl lisansı sunacak. Firmalar önümüzdeki hafta içinde mağdurlara tazminat ödemeye başlayacak.

İlgili Haber  Son Dakika: Yetkililer Terra (LUNA) Yöneticilerinin 160 Milyon Dolarlık Varlığına El Koydu!

Duyuru, kötü niyetli bir şahsın BNB Chain’de işlem gören GALA’nın sarılmış bir versiyonu olan 1 milyar dolar değerindeki pGALA’yı basması ve tokenları PancakeSwap gibi merkezi olmayan borsalarda elden çıkararak GALA’nın fiyatını %94 düşürmesinden beş ay sonra geldi.

Gala Games’in zincirler arası birlikte çalışabilirlik köprüsü olan PNetwork, o sırada kötü niyetli şahısların kullanıcıların parasını kaçırmasını önlemek için kendisine yönelik bir “beyaz şapka saldırısı” koordine ettiğini söyledi.

Kullanıcı geri ödemeleri, Huobi ve Gala Games’in pGALA şemasının yaşattığı sonuçları gidermek için aldığı önlemlerden yalnızca biri. Mart ayında oyun ağı, pNetwork’ten 27.7 milyon dolar zarar ve tazminat talep eden bir dava açmıştı.

Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail