binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerCrytopia Kapandı, Türk Kripto Para Borsalarının Durumu Ne?

Crytopia Kapandı, Türk Kripto Para Borsalarının Durumu Ne?

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Crytopia kripto para borsasının kapanması aynı hacklenme girişiminin Türk kripto para borsalarınında başına gelip gelmeyecek olduğu ve sonucunda böyle bir kapanma durumu ile Türk kripto para borsalarındaki yatırımcıların sorunlar ile karşı karşıya kalıp kalmayacak oldukları endişe yarattı. Bugün dünyadaki en güvenilir ve güvenliğe en fazla para ayırabilecek olan Malta merkezli Çin bağlantılı kripto para borsası Binance’in bile 40 milyon dolar kripto para hacklenme girişimi olması Türk kripto para borsalarının durumu hakkında endişeye düşürüyor.

Her ne kadar her kripto para borsasının aldıkları önlemler farklı olsa da gidipte sadece Türkiye’de kullanılan bir kripto para borsası ile dünyaya hizmet veren Binance ve Coinbase gibi kripto para borsalarını kıyaslamak bir olmaz. Ancak bu güvenlik konusunda aynı değil.

Coinbase ve Binance dünyaya hizmet veriyor ve Türk borsalarına göre belki 1000 kat daha iyi güvenlik önlemleri alıyor olabilirler. Ancak tüm bunlar çok fazla açıkları olmadığı anlamına gelmez. Türk kripto para borsalarının güvenliği görünüşe göre bugüne kadar iyi durumda ve dünya çapında kullanılmadıkları için saldırıya uğrama riskleri hep olsa da Binance ve Coinbase’ye göre daha az. Bir Türk kripto para borsasının 40 milyon dolar değerinde para çaldırması durumunda Binance gibi bu parayı hemen geri ödeyebilecek olduğu konusunda biraz şaibe var.

<Türkiye>

Ancak yatırımcılar bu olan bitenden korkarak Türk kripto para borsalarına güvenmeyi bırakmak zorunda değiller. Yatırımcılar, kripto para borsasının güvenlik önlemlerinin tek bir ölçüt ile sınırlı olmadığını bilerek hareket etmeli v bunun sonucunda kripto para birimi borsalarının her birinin kendisine özel bazı kapsamlı önlemler aldıklarını bilmeli. Yatırımcılar, kripto para birimi fiyatlarındaki değer artışı sonrasında Binance’in hacklenmesi ile endişe ve güven konusunda yeterince fazla sorun yaşamaya başlarken, olası sorunlara karşı yine de Türk kripto para borsalarının arasında en fazla hacme sahip olan ve en iyi güvenlik önlemleri hakkında bilgi ve resmi sitesinden bilgi veren kripto para borsalarını tercih etmeleri çok büyük önem arz ediyor. Aksi bir durumda kripto para borsasından parayı geri almak hayal olabilir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail