binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriAnalizBitcoin 8.800 Doları Geçti - Bitcoin 10.000 Dolar Olacak Mı?

Bitcoin 8.800 Doları Geçti – Bitcoin 10.000 Dolar Olacak Mı?

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bitcoin fiyatında son günlerdeki yükselişler yatırımcıların 10 bin dolar beklentisinin sorun olmaktan çıktığını ifade ediyor. Bitcoin yükselecek mi yoksa düşecek mi konusunun hep sorulan sorulardan olduğu ve hep gündemde olan sorular olduğunu bilmemek mümkün değil. Yatırımcılara göre kripto para yatırımları Bitcoin piyasa hacmi ve fiyatının yükselmesi sayesinde tekrar yerine oturmaya başladı. Bitcoin fiyatının yükselebileceğini düşünerek yatırım yapan binlerce insan, kripto para yatırımcısı olmak için son dönemdeki çabasını 6 bin dolar seviyesine düşeceği endişesinden sonra tekrar yaşamamaya başladı. Bitcoin’in yükselebilecek olduğunu düşünen kripto para yatırımcılarına göre kısa ve uzun vadeli olarak yatırımcıların yapması gereken dikkatli yatırımları konusunda iyi kararlar verebilmek.

Bitcoin 8.000 dolar ve sonra 8.300 dolar ve 8.500 dolar seviyelerini büyük bir hızla aştı. Bitcoin’i yükselten bu hamleler sonucunda kripto para yatırımcıları bazı endişeler yaşasa da bu endişeler bugün 8.000 dolar seviyesinden sonra 9.000 dolara yakın seviyelerin görülmesi ile birlikte geride kaldı. Bitcoin ve kripto para piyasasının yükselen hacmi 267 milyar dolar seviyesini geçti.

Bu son günlerde kripto para birimlerinin değeri evet yükseldi ve yükselmeye de orta hızda devam etmekte kararlı gibi görünüyor. Ama ne kadar kararlı? Bitcoin fiyatının 10 bin dolar olup olmayacak olduğu konusunda en sık ”Bitcoin 10 bin dolar olacak mı?” sorusuna yanıt aramak ve bu soruya yanıt vermek gerekiyor. Bitcoin’in 10 bin dolar olup olmayacağı hakkında analistler kesin bir bilgi vermiyor.

Ancak bu dönemde dikkatli olunması gerektiğinin altını çizen analistler olası bir toparlanmada fiyatın 8000 dolarlara hızla düşebileceğini ifade ediyor. Zira gün içerisinde 8900 dolar seviyesi görülür görülmez ciddi bir satış baskısı oluştuğu ve yatırımcılar elindeki BTC’yi en yüksek miktardan bozdurmak istediği için fiyat dakikalar içerisinde 8600 dolara geriledi. Olası bir 9000 dolara çıkışta fiyatın doğrudan 10.000 dolara ulaşmayacağı ve bir takım düzeltmelere uğrayarak yükseleceği iddia ediliyor. Kripto para yatırımcıları ise son dönemde yatırımları konusunda kısa vadede kripto para birimlerinin ve Bitcoin fiyatının yükselmesini bekliyor.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail