binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriAnalizAnalistler Bitcoin Fiyatı Hakkında Ne Düşünüyor?

Analistler Bitcoin Fiyatı Hakkında Ne Düşünüyor?

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bitcoin fiyatı son dönemin en meraklı konularından birisi ve insanlar kripto para birimi Bitcoin fiyatı hakkında ne kadar sürede düzelecek olduğu ve ne zaman tekrar 10 bin doların üzerinde fiyat seviyelerini görecek olduğunu merak ediyor. Bitcoin fiyatı giderek daha fazla değer kaybederken, kripto para birimi analistleri de son dönemde beklentilerinin giderek fiyat düşüşü aşamasına geçtiğini ve fiyatların daha düşük seviyeleri görebilecek olduğunu belirtiyor. Kripto para birimleri ile ilgili olarak bazı kripto para birimi analistlerine göre kısa vadede beklentiler tutmayabilir ve yükselişler bir süreliğine de olsa yaşanmayabilir.

Bitcoin fiyatının düzelme yoluna gittiği konusunda hemfikir olan birçok kripto para birimi analisti, bu konuda yatırımcıların beklentilerinin düşük olmasını ve yüksek beklentiler içerisinde Bitcoin alınmamasını öneriyor. Bitcoin fiyatının olması gerekenden daha fazla fiyat seviyelerini gördüğü ve bunun sonucunun bu düzeltme olacağını önceden beklediklerini belirtmekteler.

Bitcoin fiyatındaki değer kaybının devam ediyor olması ve 9.000 dolar seviyesine doğru gerilemeye başlamış olması piyasada bazı tartışmaların yaşanmasına neden olmakta.

Kripto para birimlerinin değerinin ne zaman düzelecek olduğu ve tekrar ne zaman Bitcoin fiyatının yükselecek olduğunu merak eden birçok kimse, kısa vadede beklentilerinin çok yüksek seviyelerde olmadığını belirtse bile bazıları yükseliş beklentisinde.

Peter Brandt, kripto para birimi Bitcoin fiyatının düzelme döneminde olduğunu ve uzun bir süre boyunca düzelme eğiliminde kalabilecek olduğu uyarısında bulundu. Bazı kripto para analistlerine göre ise bu dönemde düşüşler daha yüksek seviyeleri görecek ve Bitcoin fiyatı daha düşük seviyelere doğru gidecek. Kesin olarak kripto para birimi Bitcoin’in fiyat düşüşlerinin ne kadar süreceği ve hangi seviyeye kadar gerileyecek olduğu merak konusu olsa bile yatırımcılar bu konuda beklentilerinin düşük kalması gerektiğini unutmamalı ve kripto para birimlerinde her an değer artışları olabileceği gibi her an değer kayıplarının da olabilecek olduğunu asla unutmamalı.

Bitcoin fiyatı ne kadar düşecek?

Bitcoin fiyatının ne kadar düşecek olduğu hakkında bir bilgi edinmek mümkün olmasa da beklentiler 6.000 dolara işaret ediyor. 6.000 dolar ile 6.800 dolar seviyesi aralığına bir düşüş olması beklentisi olsa bile yatırımcıların kısa süre içerisinde bu seviyeye düşüş beklemesi de gerekmiyor. Bitcoin güncel fiyatı 9.000 dolar seviyesinden 500 dolar yüksek ve 9.500 dolardan kendisine alıcı bulmakta. Tüm bunlar ise kripto para birimi yatırımlarının aslında henüz çok düşük seviyeye gerilemediğini, 500 dolar fiyat düşüşü olması durumunda asıl düşüşün o zaman daha kötü ve daha etkili olabileceğinin bir işareti halinde. Bitcoin’i düşüren ve yükselten nedenler arasında kripto para balinaları olduğu kadar, kripto para yatırımcılarının yaptığı işlemlerde büyük oranda yer alıyor.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail