binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinPopüler Altcoinin Geliştiricileri, İki Yeni Token Daha Çıkaracaklarını Duyurdu! Farming de Başlatılacak

Popüler Altcoinin Geliştiricileri, İki Yeni Token Daha Çıkaracaklarını Duyurdu! Farming de Başlatılacak

Popüler bir altcoinin geliştiricileri, X üzerinden yaptıkları resmi açıklamada iki yeni token başlatacaklarını bildirdi.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Merkeziyetsiz finans (DeFi) alanında önde gelen bir platform olan MakerDAO, ekosistemine NewStable (NST) ve NewGovToken (NGT) olmak üzere iki yeni token sunmayı planladığını duyurdu. Bu tokenlerin resmi adları, yaklaşan bir marka tanıtımında açıklanacak.

NewStable, MakerDAO’nun mevcut stablecoin’i olan Dai’nin yükseltilmiş bir versiyonunun kod adı olarak tanıtıldı. Resmi açıklamaya göre bu yeni token, daha geniş çapta benimsenmesi için tasarlandı ve gelişmiş stabilite özellikleriyle birlikte geliyor. Açıklamaya göre, bu tokenden bir diğer stablecoin olan DAI’ye sürekli olarak geri dönülebilme imkanı olacak.

Buna ek olarak, NST sahipleri lansmandan itibaren NGT kazanmak için farming yapma fırsatına sahip olacaklar. Farming yoluyla katılımcı NST sahiplerine yılda toplam 600 milyon NGT dağıtılacak.

İlgili Haber  Bitcoin ABD'den Gelen Zayıf Verinin Ardından Şahlanırken SEC'den Yeni Bitcoin ETF Kararı Geldi!

Açıklamaya göre NewGovToken, MakerDAO ekosisteminde yönetim için rafine bir yaklaşımı temsil ediyor. Daha geniş katılımı ve daha dinamik karar alma süreçlerini teşvik etmek için tasarlandı. Her Maker (MKR) tokeni, 24.000 NGT’ye dönüştürülebilecek.

NewGovToken’ın toplam arzı, MKR’ye kıyasla stratejik olarak yeniden nomine edildi. Bu nedenle, yükseltme sırasında her bir MKR 24.000 NewGovToken’a dönüşecek. NewGovToken’ın bu yeniden değerlenmesi, daha fazla kullanıcının önemli sayıda NewGovToken’a sahip olmasına sebep olacak.

Resmi açıklamaya göre bu yenilikler bir genişlemeyi temsil ediyor ve mevcut Dai (DAI) ve Maker (MKR) tokenlerinin yerini almayacak.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail