binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerKimliksiz Satoshi Nakamoto: Bitcoin Çok Bozuldu!

Kimliksiz Satoshi Nakamoto: Bitcoin Çok Bozuldu!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bir süre önce Bitcoin kurucusu ve yaratıcısı olarak kimliğinin bir bölümünü tam olmasa da açıklayacak olduğunu iddia eden ‘Satoshi Nakamoto’ takma adını kullanan bir kimse bugün açıklama yaparak kimliğinin bir bölümünü açıkladı. Babasının İngiltere’de büyük bir bankada çalışmış bir adam olduğunu ve kendisinin İngiltere’de yaşadığını iddia eden ‘Satoshi Nakamoto’ kripto para birimini üretme fikrinin 2006 ve 2008 yılları arasında aklına geldiğini ve Bitcoin’in bugün amacından tamamen saptırıldığını açıklıyor.

Satoshi Nakamoto’ya göre kripto para birimi Bitcoin merkez bankalarına ‘kafa tutmak’ için üretildi ve kendisi bu konuda dünyanın en fakir insanlarının hatta çocukların bile bir başkasına para göndermesi için Bitcoin’i üretmişti. Ama beklediği gibi olmadı ve Bitcoin suçlular ve kötü olan bir grup insan tarafından ele geçirildi. Bitcoin’i durdurmaya gücünün yetip yetmeyeceği gibi konularda herhangi bir bilgi açıklamayan ‘Satoshi Nakamoto’ kripto para biriminin geleceği hakkında ve kendi kimliği hakkında ise hiçbir açıklama yapmadı.

İsmini ve resmini asla paylaşmayan bu kişinin gerçek Satoshi Nakamoto olup olmadığını ise bilmek maalesef asla mümkün olmayacak.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail