binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriAnalizGüncel Bitcoin Ve Altcoin Fiyatları Analizi

Güncel Bitcoin Ve Altcoin Fiyatları Analizi

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bitcoin fiyatı bir süredir fiyat konusunda yatırımcılarına beklentileri karşılamayarak beklentilerin ötesinde bir düşüş gördü. Güncel Bitcoin fiyatı son birkaç haftadır düşüş eğilimi göstermeye devam etti ve fiyatındaki bu düşüşün ne kadar süreceği konusunda çok farklı açıklamalar yapıldı ve iddialar ortaya atıldı. Yatırımcılar bu konuda kararsız kaldılar ve kripto para piyasasında beklemedikleri fiyatlar gördükleri için yatırım yapıp yapmamak veya satış yapıp yapmamak arasında büyük bir ikilemde kaldılar.

Bitcoin bugün ise 10.700 dolara kadar fiyatında artış olması yatırımcılara beklentilerin ötesinde bir yükseliş olarak fiyat artışları görülmesine ve buna bağlı pazar payı oranında son zamanların en büyük ve en fazla rekorunun kırılmasına neden oldu. Bitcoin fiyatındaki beklenmedik gelişmeler yatırımcılar için bugün sürpriz olsa da 10.700 dolar fiyat seviyesi analistlerin bir bölümü tarafından bekleniyordu.

Analistler 9.100 dolara ya da 10.700 dolar ile ilgili tahminler ortaya atmışlardı ve çoğu analist kripto para biriminin fiyatındaki bu düşüşün duracağını ve son bulabileceğini açıklayarak 11.000 dolara kadar yükselişi normal bulmaya başlamışlardı. 10.400 doların ardından 10.700 dolar konusunda bazı analistlerin iddiaları doğru tutarken, yatırımcılarda bu analizlerin gerçek olacağına güvenerek piyasada çoğu beklemeyi tercih etmişti.

10.400 dolara yükseldikten sonra 10.700 doları gören Bitcoin fiyatının ne kadar süre boyunca bu seviyede kalabileceği merak edilse de daha sonrasında 1-2 saat bu seviyede kaldıktan sonra Bitcoin gece saatlerine vardığımızda 10.580 dolara kadar geriledi. Bitcoin fiyatının bir anda düşüp, bir anda yükselmesi piyasadaki yatırımcıların alışkın olduğu bir şey olsa da bazı altcoin fiyatları da gece saatlerinde değişti.

Bitcoin bugünlerde değer kazanıp 11.500 dolar ve ardından 15.500 dolara kadar yükseliş gösterebilecek olsa da bunu yapabilmesi için balinaların ve piyasadaki yatırımcıların güçlü bir şekilde Bitcoin’i desteklemesi gerekiyor.

Altcoin fiyatları ne oldu?

Altcoin fiyatları ise son zamanların en fazla konuşulan konularından bir tanesi. XRP’nin bugün 500 milyon XRP satışı sonrasında Ripple’a tepkiler artarken 0.25 dolarlık değeri 0.26 dolara yükseliş eğilimi gösterdi ve fiyatın daha fazla düşmesinin mümkün olabileceği iddia edildi.

XRP fiyatının düşüşü mümkün ve yatırımcılar bu konuda ellerindeki tüm XRP’leri elden çıkarmak istediklerini ifade etmeye başladılar. Daha önce XRP konusunda Ripple yatırımcılar tarafından defalarca uyarı aldı ve yatırımcıların uyarısı ve tehditleri Ripple tarafından dikkate alınmadı. Bazı yatırımcılar bir adım öteye giderek Ripple şirketinin satışlar yapması halinde kendileri bir grup XRP sahibi insan olarak büyük oranlarda satış hamleleri ile piyasa fiyatını ciddi oranda düşürebilecek oldukları tehdidinde bulunmuş ve Ripple’ın bu satış hamlelerini durdurmasını istemişlerdi.

Litecoin fiyatı

68 dolar fiyatı ile alıcı bulan Litecoin ise son günlerde %5’ten daha fazla değer artışı gördü. Bugün %5 üzerinde artış gören Litecoin fiyatında 70 doların Bitcoin fiyatına bağlı olarak çok kısa bir zaman dilimi içerisinde görülmesi beklenmekte.

Ethereum fiyatı

Ethereum fiyatı ise son zamanların en fazla tartışma konusu olanı. ETH’nin değer kayıplarının artabileceğini düşünenler kadar değer kaybedecek olduğu iddiasını ortaya atanlarında sayısı arttı. ETH’nin yakın zamanda 178 dolarlık değerine %5 oranında değer kazanarak ulaşmasının bazı ETH sahiplerine sürpriz olsa da bazıları için de 200 dolara giden yolda bunlar daha yeni atılan adımlar oldu. 200 dolar ETH fiyatının 7 gün içerisinde görülebileceğine dair iddialar bulunsa da analistler ETH’nin ayı piyasası döneminde olduğunu ve bir anda yükselişe geçerek 200 doların çok üzerinde fiyat artışı yaşayabileceğini düşünmekteler.

*Bu içerik kripto para analizi olarak hazırlanmıştır. Herhangi bir öneri veya tavsiye niteliği taşımamakta olup altcoin fiyatları ve güncel Bitcoin fiyatı her zaman değişiklik gösterir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail