binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinBitcoin Geriye Gidiyor: 8.000 Endişesi Arttı

Bitcoin Geriye Gidiyor: 8.000 Endişesi Arttı

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kripto para birimi Bitcoin, son dönemde yatırımcılara beklenmeyen yeni düşüşler yarattı. Bitcoin yatırımcıları beklediklerinden daha fazla kazanç elde etmek isterken, bugünlerde yaşanan son gelişmeler yatırımcıların olumsuz olarak piyasada sorunlar yaşamasına sebep oldu.

Bitcoin’i yükselten sebeplerden bir tanesi olarak yatırımcıların piyasaya güveni yine bu dönemde düşüşe geçerken, bunun balinaların daha fazla kazanmak için yapmış oldukları eylemler sonucunda olduğu tahmin ediliyor.

Bitcoin’de eğer fiyat 9.200 dolar seviyesinin altına düşerse 8.000 dolarlı fiyat seviyelerine gerileme olabileceği ve halving fiyatlanmasının biteceği düşünülüyor. Eğer fiyat 9.900 doları yeniden geçer ve 10.000 dolar seviyesinde kendisine yeni destekler (alıcılar) bulursa 10.500 dolar kısa vadede görülebilir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail