binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinBitcoin Fiyatı 9.500 Dolara Kadar Çıktı, Altın Mı Almalı - Bitcoin Mi?

Bitcoin Fiyatı 9.500 Dolara Kadar Çıktı, Altın Mı Almalı – Bitcoin Mi?

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kripto para birimi yatırımcılarının sayısı bugünlerde normal dengeyi korurken, özellikle de kısa vadede çok sayıda yatırımcının neler yaşayacağı merak konusu olmuş durumda. Gün içerisinde 8.900 dolar seviyelerine kadar gerileyen BTC fiyatı an itibarı ile 9.500 kadar yükseliş gösterdi ve gün içerisinde bile yatırımcısına yüzde 5’lik bir kar fırsatı sunmuş oldu.

Bu sebeple her ne kadar piyasada bir korku olmuş olsa da fiyatın tekrar toparlaması yatırımcıların güvenini tekrar tazeledi.

Bu süreçten sonra lider kripto para birimi Bitcoin fiyatındaki gelişmeler ışığında 10.000 dolar beklentisinin normal bir hareket olduğu, ancak 10.000 dolar için bazı engellerden söz edildiği belirtilmekte. Kripto para analistleri yaptıkları her bir açıklamada fiyatın yükselebileceği gibi gelecek belirsizliği olan bu dönemde ekonomik belirsizliklerin çok yükseklerde olduğuna corona virüsün bunun en temel sebebi olduğuna işaret etmekteler.

Bitcoin Mi, Altın Mı?

Bitcoin veya altın arasında kararsızlık içerisinde kalan kripto para birimi sahibi yatırımcıların bu dönemde karar vermesinin daha da zor olduğuna işaret ediliyor.

IMF’nin bugün yaptığı açıklamalar doğrultusunda piyasanın yeniden çok ciddi bir yükseliş sürecine girebileceği inancının daha da büyük oranda azalması, piyasada beklentilerin çok ama çok düşük kalmış olması, aynı zamanda corona virüsü dolayısı ile ciddi sorunlar yaşanması piyasada çok ciddi tartışmalar yaratmış durumda.

Altın fiyatlarının gerilemesine rağmen yatırımcıların bu dönemde özellikle Bitcoin ve altın arasında kararsız kalmaları durumunda kendi beklentilerine göre hareket etmesi, aynı zamanda altın fiyatlarını yakından izlemeleri ve buna göre karar vermeleri önerilmekte. Özellikle daha fazla parayı riske edip daha büyük hedefler konulmak isteniyorsa Bitcoin yatırımı bu süreçte tercih edilebilir.

Bitcoin fiyatının yükselmesi ile ilgili beklentilerin altına oranla daha yüksek olduğu, altın yatırımının kısa vadede Bitcoin’e göre çok daha az kazandırmasının beklendiğine işaret edilmekte. Bu doğrultuda yatırımcıların gündemi yakından takip ederek kararlar vermesinin önemli olduğu çok açık belirtilmekte.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail