binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinAraştırma: Bitcoin Karanlık İnternette Hâlâ En Çok Kabul Edilen Kripto Para

Araştırma: Bitcoin Karanlık İnternette Hâlâ En Çok Kabul Edilen Kripto Para

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

The Block Research tarafından yapılan yeni araştırmaya göre karanlık internette kripto para birimi Bitcoin’in 49 sitede %98 oranında kabul oranına sahip olduğunu ortaya çıkardı. Bazı karanlık internet sitelerinde kripto para olarak sadece XMR ve benzer gizlilik odaklı altcoin paralar tercih edilirken, çoğu sitede ise Bitcoin aktif olarak en çok kabul edilen kripto para olmayı sürdürüyor.

Karanlık internette kripto paralar ile ticaret hükümetleri çok korkutmuyor olsa da sürekli bu konuda açıklamalar yapılıyor. Yapılan açıklamalarda genelde kripto para ile uyuşturucu ve silah ticareti gibi ticaretler gündeme geliyor.

Araştırmaya 49 karanlık internet sitesi incelenerek sonuç bulunurken, %98 oranında BTC kabul ediliyor olmasının lider kripto paranın önemine işaret olduğu belirtiliyor.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail