binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinYatırım Şirketi Valkyrie'den SEC'e Bitcoin (BTC) Başvurusu

Yatırım Şirketi Valkyrie’den SEC’e Bitcoin (BTC) Başvurusu

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Yakın zamanda VanEck firmasının SEC’e Bitcoin ETF’si için başvuru yaptığını duyurmuştuk. Bu konuda bir başvuru da yatırım şirket Valkyrie’den geldi.

Şirket 22 Ocak tarihinde SEC’e başvurarak Bitcoin ETF’si için izin talebinde bulundu.

” Bu fonun amacı, merkeziyetsiz olan ve eşler arası kriptografik protokollere dayanan dijital bir emtia olan Bitcoin’leri tutmaktır. Yatırım hedefimiz, hisselerin endeks tarafından temsil edilen bir BTC değerinin performansını gerekli masraflar çıkıldıktan sonra hisseye yansıtmaktır. Amacımız hissedarlara Bitcoin’e yatırım yapmanın uygun maliyetli ve yasal güvence altına alınmış bir yolunu sağlamaktır. “

Döviz ticaret fonu (ETF) Apple ve Microsoft gibi popüler şirketlerin hisselerine benzer şekilde borsada işlem gördüğü için avantajlı ve güvenilir kabul ediliyor.

Birçok kurumsal yatırımcı henüz Bitcoin’e dayalı bir ETF olmadığı için, Bitcoin yatırımı yapmaktan çekiniyor. Kurumsal şirketlerin birçoğu Bitcoin’e yatırım yapmak için bu ETF’lerin çıkmasını bekliyor.

SEC’in, ETF başvurularını inceleyen birimin başında bulunan Dalia Blass’ın görev süresi ocak ayında doldu. SEC yönetiminin değişimini fırsat bilen VanEck’de aralık ayında Bitcoin ETF’si için başvuruda bulunmuştu.

Anlaşılan o ki yatırım şirketi VanEck’ten sonra Valkyrie de şansını yeni SEC yönetimiyle denemek istiyor. Daha önce bir çok defa reddedilen başvurularda bu defa nasıl bir sonuç çıkacak hep birlikte göreceğiz.

Bitcoin’e dayalı ETF’lerin onaylanmasının, kurumsal yatırımcıların Bitcoin’e yönelmesine çok büyük katkı sunacağı düşünülüyor.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail