binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriAnalizBitcoin (BTC) Tekrardan 40.000 Dolar! Yeni Rekorlar Kapıda Mı?

Bitcoin (BTC) Tekrardan 40.000 Dolar! Yeni Rekorlar Kapıda Mı?

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Son aylarda BTC rekor haberleri artık oldukça fazla monotonlaşmıştı. Hemen hemen her gün rekor kıran BTC, ocak ayı içerisinde 42.000 dolara yükselerek yeni rekorunu kırmıştı.

Daha sonra yaklaşık 1 aydır bir konsolidasyon sürecinde olan fiyat, bu süreçte 28.000 dolar seviyelerine kadar inerek özellikle yeni yatırımcıları bir hayli korkuttu. Bir yandan fiyat düşüşleri bir yandan da ABD tarafından gelen olumsuz haberler BTC yatırımcılarına soğuk terler döktürmüş olsa da bu süreçte büyük kurumsal yatırımcılar alış yönlü işlem yapmaktan geri durmadı.

Özellikle Grayscale gibi şirketler düşük fiyattan Bitcoin topladıklarını açıklayarak yatırımcıların yüreğine su serpti. En son Elon Musk cephesinden gelen Bitcoin atakları da piyasayı “tehlikeli” bölgelerden kurtardı ve düşüş yönlü olan trendi yükseliş yönüne çevirmeyi başardı.

Saatlik grafiğe bakıldığı zaman en önemli direnç noktası, rekor seviyesi olan 42.000 dolar olarak görülürken özellikle sarı trend çizgisine gevşemelerde alım yapmanın ve altına bir düşüş olursa da stop olma yolunun mantıklı olduğu düşünülüyor.

Bitcoin (BTC) Saatlik Grafik – Tıklanarak Takip Edilebilir – Kaynak: Tradingview

42.000 dolar üzerine yükseliş olmasıyla rekor kırılacağı için oluşan FOMO ile fiyat 44.500 dolar seviyelerine kadar yükseliş yapabilir. Ancak her zaman bilinmelidir ki rekor fiyattan değil, gevşemeler oldukça destek seviyelerinden yapılan alım işlemleri yatırımcılar için en mantıklı olan stratejidir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail