binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinTürkiye'deki Kurumsal Şirketler Bitcoin'e (BTC) Yatırım Yapıyor Mu?

Türkiye’deki Kurumsal Şirketler Bitcoin’e (BTC) Yatırım Yapıyor Mu?

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bitcoin’e yönelik dünyadan güzel haberler gelirken Türkiye’de durum nedir? Türkiye merkezli kurumsal yatırımcılar Bitcoin’e yatırım yapıyor mu?

BtcTurk CEO’su Özgür Güneri HaberTürk’te katıldığı bir söyleşide kripto paraların geleceği ve Türkiye’deki yatırımcı profili ile ilgili önemli açıklamalar da bulundu.

Genel kanının aksine kripto paraların ve blockchain teknolojisinin 30 yıllık bir geçmişi olduğunu ifade eden Güneri, Bitcoin’in bu bilgi birikiminin bir sonucu olarak ortaya çıktığını belirtti.

Tesla’nın Bitcoin alımını önemli bir eşiğin geçilmesi olarak yorumlayan CEO, bu hamlenin bir çok yatırımcıyı motive edeceğini düşünüyor.

Kripto paralara ve Bitcoin’e olan ilginin her geçen gün arttığını ifade eden CEO Türkiye’de de kullanıcı sayılarının arttığını söyledi. BtcTurk’un işlem hacminin günlük ortalama 600 milyon dolar seviyesinde olduğunu aktaran CEO, tüm dünya ile birlikte Türkiye’de de bu yöne artan bir eğilim olduğunu belirtti.

Artan kullanıcıların sadece bireysel yatırımcı kanadından gelmediğini açıklayan CEO, Türkiye’de kurumların Bitcoin aldığını söyledi.

Avrupa Merkez Bankası başkanı Lagarde’nin “merkez bankalarının Bitcoin tutması olası değil” açıklamalarına da değinen Güneri “Her ne kadar şimdilik aksini iddia etseler de bazı merkez bankalarının dolar ve altının yanı sıra bir miktar Bitcoin tuttuğu günler çok uzakta değil” dedi.

İlgili Haber  Merkez Bankaları Bitcoin (BTC) Alacak Mı? Christine Lagarde Açıkladı!

Özgür Güneri’nin açıklamalarının tamamını aşağıdaki videonun 33.dakikasından itibaren izleyebilirsiniz.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail