binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinBitcoin Tahminlerinde Hiç Yanılmıyor: Analistten Yeni BTC Tahmini

Bitcoin Tahminlerinde Hiç Yanılmıyor: Analistten Yeni BTC Tahmini

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bitcoin (BTC) fiyatı 50.000 dolar rekorunun devamında 51.000 dolara kadar yükselerek kısa sürede önemli bir yol kat etti. Birçok analistin 50.000 dolar sonrasında 44.000 dolara kadar düşüş beklemesine rağmen BTC fiyatını bugün yükselişini daha da somut hale getirdi.

Bitcoin Üçüncü Parabolik Yükselişine Başladı

Ünlü kripto para analisti Peter Brandt ise bu yükseliş sonrasında BTC fiyatı ile ilgili tahminini grafik üzerinden yorumladı.

Brandt daha önce Bitcoin fiyatının 2 parabolik yükselişini de doğru tahmin etmişti. Tecrübeli analist, Bitcoin’in bu sefer gerçekten de üçüncü parabolik yükselişine başladığını vurguladı.

Brandt, parabolik yükselişin özellikle aritmetik ölçekte çok zor görüldüğünü belirterek bunun ne kadar nadir bir olay olduğuna vurgu yaptı. Peter Brandt bu tweetinin devamında ise parabolik yükseliş bittiğinde fiyatın %80 oranında çekilme yaşayabileceğini belirterek yatırımcıları uyardı.

Tecrübeli analist bu grafiğinde ise 50.000 doların aslında çok çok düşük bir seviye olduğunu ortaya koydu. Analistin parabolik yükseliş hedefinin ise 240.000 dolar olduğu görülebilmekte. Bu da Bitcoin’in mevcut seviyenin üzerinden yaklaşık %500 daha yükseliş elde edebileceğini gösteriyor.

240.000 dolara uzanan parabolik yükselişin bitmesi ise Brandt’e göre %80 düşüş getirebilir. Böyle bir düşüş 240.000 dolarlık BTC fiyatını yeniden 42.000 dolara yani kısa süre önce başladığı yere geri getirebilir. Bitcoin’in bundan sonra 20.000 dolar altına inmesi ise birçok analiste göre tam anlamıyla imkansız.

Özellikle Tesla gibi kurumların Bitcoin almaya başlaması, Amazon gibi başka devlerin de alımını tetikleyebilir.

İlgili Haber  Tesla Sonrası Bir Müjde de Amazon'dan Gelebilir: Kripto Para Projesi Hazırlıkları Başladı
300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

4 YORUMLAR

Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

4 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments
Hasan Cengiz tamer

Bitcoin merhaba yatırımcıya ortalama ne kazandırıyor.

kripto

sana 2,3 yıl korkuta korkuta para kazandırır sonra bir haber bir tiwit
2.3 yılda verdiğini 3 dakikada geri alır..

Kenanzali

Korkuta korkutadiyorsunuz diyorsunuz 3.4 yil onceki bitcoinle simdiki bitcoin arasindaki farka hic bakmiyorsunuz sanirim 4 yil once 50 bin koyan birisi suan milyoner bilmem farkindamisiniz

Kenanzali

He bu paranizi bitcoin e yatirin manasinda deil kaybedebilirsinizde uzulmeyecekseniz yatirin sonra baskasini suclamayin sonuc olarak sanal para

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail