binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinOKCoin Bitcoin Cash (BCH) ve Bitcoin SV'yi (BSV) "Delist" Ediyor!

OKCoin Bitcoin Cash (BCH) ve Bitcoin SV’yi (BSV) “Delist” Ediyor!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

OKCoin Bitcoin satın alamaya çalışan yeni yatırımcıları korumak için Bitcoin Cash (BCH) ve Bitcoin Sv’yi (BSV) delist etme kararı aldığını duyurdu.

İsim benzerlikleri nedeniyle Bitcoin almak isteyen yatırımcılarda kafa karışıklığı oluşturduğunu belirten yetkililer her iki coinin ticaretini 1 Mart 2021 tarihi itibariyle durdurma kararı aldı.

Alınan kararda Craig Wright’nin Bitcoin üzerindeki telif iddialarının oluşturduğu rahatsızlık da var. Zira kararın ilanının başlığında “Bitcoin’i Korumak” ifadesinin yazması dikkat çekti.

Bildiğiniz üzere Craig Wright kendisinin Satoshi Nakamoto olduğunu iddia ederek Bitcoin üzerinde hak talebinde bulunuyor. Son olarak Bitcoin.org sitesine yönelik açtığı dava ile tepkileri üzerinde çeken Wrigth’ın bu hamlesinin büyük bir kırılma noktası olduğu düşünülüyor.

Konuya ilişkin açıklama yapan OKCoin CEO’su Hong Fang “Bu kolay bir karar değil. Ancak inandığımız daha büyük bir ilkeye sahip çıkmamız gerekiyor.” dedi.

“Craig Wright tarafından yürütülen kötü niyetli yanlış bilgilendirme savaşını görmezden gelmekte zorlanıyoruz.

Bazılarının bu varlıklar ve Bitcoin arasındaki markalaşma belirsizliği nedeniyle kandırılmış veya kafaları karışmış hissedebileceğini farkındayız. Bu nedenle yatırımcılara BSV veya BCH’ye erişim veremeyiz. “

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail