binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriCardanoCardano (ADA), XRP ve Chainlink (LINK) Hakkında Korkutucu İddia: Ünlülere Para mı...

Cardano (ADA), XRP ve Chainlink (LINK) Hakkında Korkutucu İddia: Ünlülere Para mı Verildi?

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

KISS’in en ünlü isimlerinden Gene Simmons, son dönemde kripto para sektörüne hızlı bir giriş yaptı. Gene Simmons, Tron (TRX) kurucusu Justin Sun’ın bazı e-postalarının ortaya çıkmasından sonra kendisine de yöneltilen benzer eleştirilere ise sert yanıt verdi.

Gene Simmons, Kripto Para Projelerinden Para mı Aldı?

Gene Simmon kısa süre önce ADA, XRP ve LINK hakkında olumlu birçok yorumda bulunmuştu. Justin Sun’ın bazı ünlülere XRP’yi övmeleri için para teklif ettiği iddiasından sonra ise Gene Simmons’ın da benzer bir durumda olduğu ortaya atıldı.

Ünlü rock yıldızı ise bu iddialara Twitter üzerinden sert yanıt verdi. Simmons, kimseye hiçbir şey önermediğini vurguladı. Belirli kripto para projeleri için sözcülük görevi yapmadığını ve ödeme almadığını ifade eden Simmons, buna rağmen bazı kripto paralardan çok kazandığını belirtti.

Simmons, özellikle Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Chainlink, Binance ve Cardano ile güzel kazançlar elde ettiğini açıkladı. Bunun devamında daha fazla yatırım yaparsa yine takipçilerine haber edeceğini ifade eden Simmons, bunun yine de her zaman kullanıcıların kararı olduğunu vurguladı.

Simmons kısa süre önce 0,90 dolar üzerinden ADA hakkında olumlu yorumlar yapmış ve bunun 1 dolar üzerine çıkacağını vurgulamıştı. ADA fiyatı kısa sürede 1,10 doların da üzerine çıkarak tüm zamanların rekorunu tazeledi. Öte yandan Ethereum 2.000 doları, Binance Coin ise 340 doları geçerek rekor kırdı.

Ünlü isimlerin para karşılığında bazı kripto paraları yatırımcılara övmesi, özellikle son zamanlarda çokça ortaya atılan bir iddia. Özellikle dava öncesi XRP ile ilgili bu tarz birçok iddianın oraya atıldığı görülürken bunların hiçbiri henüz kesinleşmiş değil.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

8 YORUMLAR

Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

8 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments
MamiDK

Dostum keşke dava esnasını bekleseydin bir çok yayıncı bile yatırımcılar bile davanın sonucunu bekleyip ona göre tablo çizmeye karar verdi… İşin dava sonucuna kalmış yani şansa .

Murat Ünal

Dünya kadar para yatırdım ne olacak şimdi bilmiyorum çok zararım var xrp ye yatırdım koruyorum bozdurmaya öneriniz nedir bozdurmalimiyim yoksa

Anonim

Benim tavsiyem paranı nakite çekip beklemen. Yarın dava hakkında en azından birşeyler öğrenirsin. Olumlu bir hava olursa zaten yükselecektir ve sen o anda hemen yeniden satın alıp yola devam edersin. Ama aksi bir durumda paran daha da kötü yerlere gelebilir. Dikkatli olmak lazım.

Gökhan Akar

Uzun vadeli bekliyececeksin, zamanı var aminler boşa değil.

Tuncay

Sakın bozdurma büyük hata yaparsın. Bırak dursun XRP yi elinden alan mı var.

Murat Ünal

Dünya kadar para yatırdım ne olacak şimdi bilmiyorum çok zararım var cep ye yatırdım koruyorum bozdurmaya öneriniz nedir bozdurmalimiyim yoksa

Anonim

Kardeş yarını bekleyebilirsin istersen..ytd

Murat Ünal

Valla mecbur bekleyeceğim teşekürler

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail