binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinKıdemli Analist Açıkladı: Bitcoin, Altına Alternatif Olabilir mi?

Kıdemli Analist Açıkladı: Bitcoin, Altına Alternatif Olabilir mi?

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bitcoin (BTC) fiyatının yaşadığı sert düşüş, bunun dijital altın statüsünün sarsılmasına yol açtı. Lider kripto para birimi 58.000 dolara kadar çıkarken bunun dijital altın olabileceği söylentileri hiç olmadığı kadar artarken, düşüşte ise eleştirilerin sayısı arttı.

Bridgewater Analistinden Bitcoin Yorumu

Bridgewater Associates’in yatırım danışmanı Rebecca Patterson ise bu konuda önemli bir açıklamada bulundu. Patterson, Bitcoin’in iddia edildiği gibi uzun vadede alternatif bir para birimi olmayacağını vurguladı. Bunun dijital altın veya altına bir alternatife olabileceğini ifade eden Petterson, bu konuda kıyaslama yapmanın daha doğru olduğunu vurguladı.

Bitcoin’i altına alternatif olarak nitelendiren Patterson, bu konuda şu açıklamada bulundu:

Kurumsal yatırımcılar olarak bunun dijital altın olup olmayacağını henüz bilmiyoruz. Zamanla bu olabilir ancak henüz bu güvene ulaşıldığını söylemek mümkün değil. Bu da bizim müşterilerimizin buna sahip olup olmaması durumunu değiştiriyor.”

Dünyanın en büyük fonlarından birisi olan Bridgewater Associates kurucusu Ray Dalio da kısa süre önce lider kripto para birimi Bitcoin hakkında açıklamalarda bulundu. Dalio, Bitcoin hakkında yaptığı eleştiriler yüzünden ise tepki çekmişti.

İlgili Haber  Ray Dalio: Bitcoin Fiyatı Yükselirse Hükümetler Onu Yasaklayacak!

Patterson bu açıklamalara dikkat çekerek Ray Dalio’nun BTC’nin mevcut volatilitesi nedeniyle hala yatırım yapmadığını da belirtti. Bitcoin’in tek bir tweet ile %10 değişim yaşayabilmesi, ünlü fon yöneticisine göre tam olarak değer saklama aracı tanımına uymuyor. Kurumsal yatırımcılar da bu konuda daha fazla netlik bekliyor.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

1 Yorum

Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

1 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments
Tevfik

.abd ve ab de yaşayan insanlar için söyledikleriniz volotilite geçerli olabilir ancak bu ülkeler dışındaki ülkelerde dolar ne kadar güvenilir bir para birimidir ki,bir sabah uyandığınız da dün 4 tl olan abd doları, bugün 8 tl olarak karşınıza çıkabilir. Çıkarlar söz konusu olduğunda durum ve yere göre volitelite dediğiniz şeyin ne kadar oynak olduğunu abd ve ab dışında ki ülkeler çok iyi bilirler…abd bunu zamanında japon yenine,çin yuanına, venezüellaya,Türk lirasına ve daha nice ülkelere karşı yapmıştır ,yapmaya da devam etmektedir…
Coinler bana göre daha güvenilebilir yatırım aracıdır

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail