binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinBitcoin'in (BTC) ve Cardano'nun (ADA) Yasaklanma İhtimali Var mı? Charles Hoskinson Yanıtlıyor!

Bitcoin’in (BTC) ve Cardano’nun (ADA) Yasaklanma İhtimali Var mı? Charles Hoskinson Yanıtlıyor!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Geçtiğimiz günlerde Ray Dalio’nun 1934 yılında Altın’ın yasaklanmasını örnek göstererek “Bitcoin yasaklanabilir” sözleri tartışılmaya devam ediyor.

“Bana bir şey sor” adlı çevrim içi oturumunda OHK CEO’su ve Cardano’nun kurucusu Charkes Hoskinson’a da bu konu soruldu.

Ünlü CEO’ya katılımcılardan birisi “Bitcoin’in ve Cardano’nun ABD hükümeti tarafından yasaklanma ihtimali var mı?” sorusunu yöneltti.

Hoskinson böyle bir ihtimalin olmadığını açıkça belirterek ” O gemi kalktı. Bitcoin ve kripto paralar yasaklanmıyor.” dedi.

Ray Dalio’nun açıklamaları kripto para ekosisteminde yer alan bir çok yatırımcı ve analistin gündemini meşgul ediyor. Ancak bu konuda çoğunluğun görüşü Bitcoin’in yasaklanmayacağı yönünde.

Yatırımcılar ABD’li köklü bankaların ve Tesla, Visa ve Paypal gibi kurumsal şirketlerin bu ihtimalleri değerlendirmeden yatırım yapmalarının mümkün olmadığını düşünüyor.

Gemini borsasının kurucularından Tyler Winklevoss da twiterdan “ABD hükümeti Bitcoin’i asla yasaklamayacak. Bu sorular son on yıldır düzenleyiciler ve mahkemeler tarafından sorulmuş ve yanıtlanmıştır. Bu gemi yola çıktı.” dedi.

İlgili Haber  Ünlü Milyarder: "ABD 1934'de Altın'ı Yasakladı, Sıra Bitcoin'de (BTC)!"
300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail