binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerRipple CEO'su Brad Garlinghouse, Zaferle Sonuçlanan Duruşmayı Yorumladı

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, Zaferle Sonuçlanan Duruşmayı Yorumladı

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

ABD’nin finansal regülatörü Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından dava edilen Ripple, son duruşmada ise SEC’ye karşı bir zafer elde etmiş olabilir. Ripple Labs ve SEC arasındaki 6 Nisan tarihli duruşmada Ripple’ın daha önceki talebi mahkeme tarafından kabul edildi ve bu durum piyasada zafer olarak yorumlandı.

İlgili Haber  SICAK GELİŞME: Ripple Davasının Bugünkü Duruşmasında XRP Zaferi!

Ripple CEO’su, Zaferi İlan Etti

Mahkemeye bakan Sulh Ceza Hakimi Sarah Netburn konu hakkında aldığı kararda SEC’nin özellikle Bitcoin ve Ethereum ile ilgili evrakları ve üçüncü partiler ile yaptığı konuşmaları paylaşmasına hükmetti. Ripple’ın bu talebi daha önce reddedilse de şu an mahkeme zoruyla kabul edilerek Ripple’ı 1-0 öne geçirdi.

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse ise konu hakkındaki sessizliğini tek bir tweet ile bozdu. Garlinghouse, avukatların elde ettiği zafere göndermede bulunarak “bugün iyi bir gündü” açıklamasında bulundu.

Ripple Davasında Henüz Her Şey Bitmedi

Ripple bu duruşma ile tam anlamıyla zafer elde etmiş ve davayı kapatmış sayılmaz. Buna rağmen Ripple’ın önemli bir kararda öne geçtiği biliniyor. Ripple avukatları tarafından yapılan açıklamada ise bu belgelerin ortaya çıkması ile BTC, XRP ve ETH arasında bağlantılı kurulabileceği vurgulandı.

BTC ve ETH, SEC’ye göre menkul kıymet olarak görülmezken XRP menkul kıymet olmakla suçlanıyor. Ripple’ın bu konuda üçünün aynı olduğunu kanıtlaması ise davanın düşmesini sağlayabilir. SEC’nin yetkisi sadece menkul kıymetler ve borsalar ile sınırlı olduğu için XRP’nin para birimi kabul edilmesi Ripple için zafer olacaktır.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail